Socialliberalai ragina didinti mokytojų algas nuo kitų metų pradžios

Seimo Naujosios sąjungos (socialliberalų) frakcija už 2008 metų biudžeto projektą balsuos tik tuo atveju, jeigu bus atsižvelgta į svarbiausius socialliberalų keliamus prioritetus.

Penktadienį įvykusiame Seimo Naujosios sąjungos (socialliberalų) frakcijos seniūno Artūro Paulausko susitikime su ministru pirmininku Gediminu Kirkilu akcentuota, jog viena iš svarbiausių sąlygų, kad Naujosios sąjungos frakcija palaikytų kitų metų biudžeto projektą – mokytojų atlyginimo didinimas ne nuo metų vidurio, kaip planuoja Vyriausybė, bet nuo sausio.

A. Paulausko teigimu, socialliberalai taip pat reikalauja, kad būtų atsižvelgta į reikalavimus mažinti mokesčius dirbantiems tėvams, dėl kurių buvo surinkta 60 tūkstančių gyventojų parašų.

Su premjeru taip pat aptarta galimybė įgyvendinti Naujosios sąjungos pasiūlymą, atsižvelgiant į infliacijos dydį, didinti pensijas ir socialines išmokas.

Pasak A. Paulausko, premjeras patikino, kad yra galimybių patenkinti kai kuriuos Naujosios sąjungos pasiūlymus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , .

3 atsiliepimai į "Socialliberalai ragina didinti mokytojų algas nuo kitų metų pradžios"

  1. donna bella

    Eisim, streikuosim, nes tiek metu humaniskai tylim kaip avys, bet sedim prie suskilusios geldos, o atlyginimai apgailetini!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. ZANA D'aRK

    ,,vyksta diskusijos&#039&#039, matot, ar kelti algas, nuo kada kelti ir keliais litais pakelti… REIKEJO KELTI PRIES 5 METUS MAZIAUSIAI IR 50 PROC. MAZIAUSIAI!

  3. ponia-panele

    Savo gerbuviu ir vel seimunai katik pasirupino,matot privelegiju dar mazai turi 💡 ,o cia diskutuoja duoti centu ubagams ar tuos pacius atimti,i Europa begam ,,rezultatu norim&#039&#039 reikia streikuoti ir jeika tai tokia supuvusia valdzia versti,nes per ilgai masto duoti tam mokytojui kelias kapeikas ar neduoti,tegu jie seime isbuna 20-30 metu irtada lengvatu nori kazin kas daugiau raso mokytojas ar persiperdes seimunas tik pastarasis gauna kanceliarinems islaidoms,o mokytojas atiduoda paskutini tusinuka vaikui kuris jo neturi taigi pamastykim… 😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.