„Aisčių-Atleto” gretose – V.Gabšys

Kauno „Aisčių-Atleto” komanda susilaukė papildymo. Prie ekipos prisijungė 28 metų 200 cm ūgio snaiperis Vilius Gabšys. Su krepšininku sudaryta sutartis iki sezono pabaigos, o jis turėtų debiutuoti šeštadienį,kai kauniečiai namuose priims Vilniaus „Sakalų” komandą.

Praėjusį sezoną V.Gabšys žaidė Marijampolės „Sūduvos” ir Lietuvos kūno kultūros akademijos (LSKL) komandose. Krepšininkas sužaidė 16 LKL rungtynių ir vidutiniškai per 28 minutes pelnydavo 13,4 taško, atkovodavo 4 ir perimdavo 1,1 kamuolio bei atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo.

Šį tarpsezonį krepšininkas sulaukė kvietimo iš vieno Lenkijos klubo, tačiau dar neprasidėjus sezonui jis bankrutavo, o V.Gabšys liko be darbo. Grįžęs į Lietuvą puolėjas tęsė studijas LKKA magistrantūroje.

Pasak „Aisčių-Atleto” komandos direktoriaus Mindaugo Puidoko, Kauno ekipai trūko tokio stiliaus žaidėjo. „Mums reikėjo metiko. Tikimės, kad jis, kaip iš patyręs žaidėjas labai padės mūsų komandai. Šis krepšininkas gali atsakingais momentais gerai apsiginti bei šaltakraujiškai įmesti. Supratome, kad esame dar labai jauna komanda, todėl mums reikia kelių patyrusių žaidėjų,” – sakė M.Puidokas.

Be to, Kauno klubas ne itin sėkmingai rungtyniaujantį Mindaugą Kalvelį perkėlė į dublerių ekipą, kurioje žaidėjas debiutuos jau šio savaitgalio NKL pirmenybėse. Pasak M.Puidoko, aukštaūgis turės galimybę daugiau laiko praleisti aikštelėje, įsižaisti, pajausti žaidimą ir, jeigu viskas bus gerai, grįš į pagrindinę komandos sudėtį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.