Inovacijų konferencijoje – kitoks žvilgsnis į verslą

Lapkričio 7-8 dienomis žinomi Europos pranešėjai ir Lietuvos verslo lyderiai dalinsis netradicinėmis idėjomis bei sprendimais antroje kasmetinėje Lietuvos inovacijų konferencijoje „InnoLithuania 2007”.

Kasmetinė Lietuvos inovacijų konferencija yra unikalus renginys, skirtas vadovams bei visiems, kurie kasdien susiduria su naujų produktų ar paslaugų kūrimu bei vystymu, siekiantiems naujų galimybių, ieškantiems netradicinių verslo idėjų bei veiklos modelių. „InnoLithuania” konferencijos tikslas – paveikti dalyvių mintis tiek racionaliai, tiek emociškai; skatinti kūrybingumą bei motyvuoti žmones mąstyti netradiciškai, nebijoti iššūkių, tokiu būdu kuriant naujus produktus ar paslaugas bei naujus verslo vystymo modelius.

„Šiandieniniame pasaulyje vyrauja didžiulė konkurencija, todėl norint, kad kompanijos galėtų sėkmingai konkuruoti ir užsitikrinti nuolatinį ir pelningą augimą, jos turi išsiskirti. Būtent inovacijos yra pagrindas, padedantis išsiskirti, pasiekti konkurencinio pranašumo ir ekonominės sėkmės”, – sako renginį organizuojančios bendrovės „InnoEurope” atstovas Lietuvoje Vytautas Pranckevičius.

Jau antrus metus iš eilės pagrindinis Lietuvos inovacijų konferencijos partneris yra „Hansabankas”. „Dabartinė ekonomikos situacija skatina verslą ieškoti naujų sprendimų, inovacijų, kurios didintų verslo našumą. „Hansabankas” tai daro tiek per savo novatorišką veiklą ir naujų technologijų diegimą, tiek prisidėdamas prie novatoriškų idėjų bei pažangių projektų skatinimo”, – sako „Hansabanko” valdybos pirmininkas Giedrius Dusevičius.

Šiemet konferencijoje savo patirtimi ir žiniomis dalinsis pasaulinio garso pranešėjai: rinkodaros ekspertas ir bestselerio „Rinkodaros genijus” autorius Peter Fisk, kelių stipriausių prekės ženklo konsultacinių agentūrų Olandijoje įkūrėjas Roland Van Kralingen, pasaulyje žinomas dizaino specialistas, vienas iš pagrindinių Suomijos nacionalinės dizaino strategijos kūrėjų, profesorius Yrjö Sotamaa, ryšių su klientais valdymo žinovas Chris Lawer ir kiti.

Taip pat „InnoLithuania 2007” įgyvendintų inovacijų sėkmės istorijomis, įdomiomis netradicinėmis idėjomis bei genialiais sprendimais dalinsis ir Lietuvos bendrovių atstovai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.