Su armėnais – lygiosios

Lietuvos jaunių futbolo rinktinė (žaidėjai iki 19 metų) Europos čempionato 7-osios atrankos grupės turnyrą pradėjo lygiosiomis 2:2 su Armėnijos futbolininkais.

Šios varžybos šeštadienį Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadione vyko permainingai. Pirmame kėlinyje aktyviau žaidę armėnai 21-ą minutę įmušė įvartį. Per pertrauką šalies jaunių rinktinei vadovaujantis Ivanas Švabovičius atliko kelis žaidėjų keitimus, jie pagyvino ekipos žaidimą.

59-ą min. puolėjas Arvydas Novikovas išlygino rezultatą. Lietuviai vis didino spaudimą. 66-ą min. A.Novikovas pasižymėjo antrą kartą išvesdamas mūsų šalies komandą į priekį. Šiam puolėjui gruodį sukaks tik 17 metų. A.Novikovas buvo išvykęs į peržiūrą į Lisabonos „Sporting” klubą ir jau yra kviečiamas į šalies jaunimo rinktinę, kuriai atstovauja futbolininkai iki 21 metų.

71-ą min. puikią progą padidinti persvarą turėjo Deividas Matulevičius – jis atsidūrė vienas prieš vartininką, bet nesugebėjo pasiųsti kamuolio į vartus. Po keturių minučių varžovai išlygino rezultatą.

Šiandien 15 val. Kaune lietuviai žais su grupės favoritais lenkais, kurie pirmame ture Marijampolėje 5:0 sustriuškino bendraamžius iš San Marino. Į kitą Europos jaunių čempionato etapą iškops dvi pirmąsias vietas grupėje iškovojusios komandos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.