„Viasat History“ nuo šiol leis mėgautis dokumentika visą parą

Jau nuo lapkričio 1 dienos dokumentikos mylėtojus skaitmeninė palydovinė televizija „Viasat” pakvies mėgautis visą parą rodoma „Viasat History” programa. Išskirtinai istorines laidas bei filmus transliuojantis „Viasat History” yra vienas populiariausių iš daugiau nei penkiasdešimties „Viasat” klientus pasiekiančių kanalų.

„Atlikus „Viasat” klientų apklausą Baltijos šalyse paaiškėjo, jog dokumentika išlieka pageidavimų sąrašo viršuje – beveik pusė „Viasat” žiūrovų įvardino dokumentiką mėgstamiausiu jų žanru”, – sakė „Viasat” vadovas Lietuvoje Artūras Surgutanovas. Pasak jo, atsižvelgiant į klientų poreikius ir buvo nuspręsta išplėsti „Viasat History” transliacijų laiką. „Apklausa parodė, kad pagrindinė priežastis, dėl kurios Lietuvos žiūrovai renkasi „Viasat” paslaugas, yra kanalų gausa bei įvairovė, todėl ir toliau stengiamės pateisinti savo klientų lūkesčius”, – pasakojo A. Surgutanovas.

Lapkričio mėnesį „Viasat History” žiūrovai galės iš arčiau susipažinti su trimis žinomomis politikos pasaulio poromis – Reiganų, Gorbačiovų bei Klintonų. Ar meilė ir politika gali būti suderinamos? Atsakymas – trijuose valandos trukmės filmuose, kurie bus rodomi lapkričio vakarais „Viasat History” kanalu. Žiūrovai taip pat matys laidų ciklą apie narus, ieškančius seniai nuskendusių laivų, dokumentinius filmus apie akmens amžiaus istoriją bei žmoniją iki jai atrandant metalus, susipažins su gladiatoriais, sužinos jų gyvenimų, kovų ir žūties istorijas.

Specialiai jauniesiems „Viasat History” žiūrovams sukurta rubrika „Istorija jaunimui”. Lapkritį šioje rubrikoje – tikrais dienoraščių įrašais pagrįstas serialas „Mano dienoraštis”, pasakojantis apie pirmųjų atvykėlių į Naujajį Pasaulį – Ameriką – kasdienybę.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.