Enrique Iglesias pirmą kartą surengs koncertą Lietuvoje

Lapkričio 29 dieną Lietuvoje koncertuos bene ryškiausia šiandienos populiariosios muzikos žvaigždė – Enrique Iglesias. Tai bus pirmasis daugiau nei 40 milijonų albumų pasaulyje pardavusio dainininko pasirodymas Baltijos šalyse.

„Esame laimingi, galėdami pranešti džiugią naujieną visiems muzikos gerbėjams – Enrique Iglesias koncertuos Lietuvoje”, – sakė koncertus organizuojančios įmonės „Effectus” vykdančioji direktorė Giedrė Žemaitienė. „Tai didžiausias ir brangiausias šiemet organizuojamas mūsų koncertas, dėl kurio derybos vyko ilgiau nei pusę metų. Neabejojame, kad tai taps svarbiausiu metų koncertu, nes Enrique Iglesias šiandien yra vienas populiariausių dainininkų pasaulyje”.

Enrique Iglesias karjerą pradėjo 1995m., kada išleistas debiutinis ispaniškai atliktų jo dainų albumas „Enrique” per mažiau nei tris mėnesius buvo išpirktas pusės milijono tiražu. Per nepilną dešimtmetį atlikėjas tapo vienu žinomiausių dainininkų, kurio albumus savo fonotekose turi daugiau nei 40 milijonų muzikos mylėtojų. Šiemet Enrique Iglesias išleido jau aštuntąjį savo albumą „Insomniac”, į kurį pristatančių pasaulinių gastrolių grafiką yra įtrauktas ir koncertas Vilniuje.

„Specialiai Enrique Iglesias pasirodymui bus statoma įspūdinga scena, užimsianti nemažą dalį arenos. Kaip ir dera pasaulinio garso žvaigždei, didžiąją dalį garso ir apšvietimo technikos atlikėjas atsigabens pats”, – teigė „Effectus” vykdančioji direktorė Giedrė Žemaitienė. „Dėl šios priežasties į Enrique Igleisias koncertą planuojame parduoti tik 8000 bilietų”.

Bilietais į lapkričio 29 dieną „Siemens” arenoje vyksiantį Enrique Iglesias koncertą jau šį penktadienį (spalio 19 d.) 10 val. pradės prekiauti bilietų platinimo bendrovė „Tiketa”. Bilietai kainuos nuo 140-200 Lt.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "Enrique Iglesias pirmą kartą surengs koncertą Lietuvoje"

  1. As

    🙂 Nu ,pagaliau.
    Lietuviams truksta romantiks ir svelnumo.

  2. hipi

    pritariu Lietuviams tikrai to ruksta 😕 🙄 💡 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.