Startavo „Nepriklausomos paieškų tarnybos” tinklapis

www.npt.lt – nuo šiol tai vieta, kurioje galima rasti informaciją apie dingusius žmones, užpildyti anketą apie ieškomą žmogų ir pažiūrėti, ar niekas neieško tavęs.

„Svetainę internete padės dar efektyviau ieškoti dingusių žmonių. Dabar mūsų laida ir mūsų tarnybos skleidžiama informacija prieinama visame pasaulyje”, – sako „Nepriklausomos paieškų tarnybos” vedėja Palmira Galkontaitė.

Naujajame tinklapyje – ieškomųjų istorijos, nuotraukos, skiltis su ką tik dingusiųjų žmonių paieškomis, diskusijų forumas. Svetainėje planuojama publikuoti ir naujausių „Nepriklausomos paieškų tarnybos” laidų įrašus.

LNK televizijos laida „Nepriklausoma paieškų tarnyba”, ieškanti dingusių žmonių, rengiama nuo 1999 metų. Dabar laidos rengėjai yra užregistravę beveik 20 000 prašymų surasti artimuosius.

Paieškų ratas smarkiai išsiplėtė, laidos rengėjams pradėjus važiuoti į užsienio šalis ir bendradarbiauti su analogiška Rusijos Ostankino TV rengiama laida „Ždi menia” („Lauk manęs”).

Tenkindami prašymus surasti artimuosius, laidos rengėjai jau lankėsi Argentinoje, Urugvajuje, JAV, Izraelyje, Turkijoje, Afganistane, Uzbekijoje, Kazachijoje, Ukrainoje, Rusijoje, Ispanijoje, Italijoje, Belgijoje, Vokietijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Airijoje, Didžiojoje Britanijoje, Suomijoje, Latvijoje.

„Nepriklausoma paieškų tarnyba” – ketvirtadieniais 19.10 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.