KĮŽ 3 dalyvė Evelina nubausta geltonąja kortele

Tradiciniame trečiadienio susirinkime su Mariumi Bereniu Tru „Kelio į žvaigždes 3” dalyvių laukė nemaloni staigmena. Evelina griežčiausiu būdu įspėta dėl grubaus realybės šou taisyklių pažeidimo – jai parodyta geltonoji kortelė.

Kaunietė nubausta dėl to, kad turėjo mobilųjį telefoną ir realybės šou patalpose slaptai juo naudojosi. „Kelio į žvaigždes 3” vidaus taisyklės nurodo, kad dalyviai negali naudotis jokiomis ryšio priemonėmis.

Realybės šou rengėjams jau anksčiau yra kilę įtarimų, kad patalpose yra mobilusis telefonas, o juo naudojasi ne vienas dalyvis, o net keli.

Susirinkime „keliukai” nenutuokė, kad yla išlys iš maišo ir linksmai šypsojosi, atsakinėdami į žiūrovų atsiųstus klausimus. Susirinkimo pabaigoje Tru pasakė: „Mes žinome, kad vienas iš jūsų turi mobilųjį telefoną. Prašau tą žmogų tuoj pat prisipažinti ir atiduoti telefoną. Jam bus parodyta geltonoji kortelė”. Stojo tyla, o iš Evelinos veido dingo šypsena.

Tru ėmė kalbėti dar griežčiau: „Jei telefono savininkas tučtuojau neprisipažins, iškart galės krautis daiktus ir vykti namo”. Po šių žodžių Evelina ramiai atsistojo ir nuskubėjo į kambarį – ten iš krepšio išsitraukė telefoną ir atidavė jį „keliukų” vadybininkui.

„Ką gi, suklydau ir klaidą pripažįstu”, – nė kiek nesijaudino mergina, kai kolegos ėmė ją guosti, esą nieko čia tokio, ne pasaulio pabaiga.

Pagal „Kelio į žvaigždes 3” taisykles, gavęs dvi geltonąsias korteles, dalyvis automatiškai gauna raudonąją ir yra pašalintas iš šou.

Šiuo metu po geltonąją kortelę jau turi Anatolijus (Už garsųjį praėjusį ketvirtadienį, kai jis su Grūdu beprotiškai daug keikėsi ir įžeidinėjo dalyvius) ir iš šou šiuo metu laikinai pašalintas Grūdas (Už tai, kad apgaudinėjo organizatorius ir vietoje stomatologo, lankydavo savo mylimąją Simoną).

Siužetas apie mobiliojo telefono konfiskavimą – ketvirtadienį tiesioginėje „Kelio į žvaigždes 3” transliacijoje 20 val. per LNK. Tuomet taip pat spręsis Grūdo likimas – specialioji komisija diskutuos, ar grąžinti prisidirbusį „keliuką” į šou.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.