Parduodama brangiausia pasaulyje privati sala

Tarp pasaulio turtingųjų tapo labai madinga nusipirkti asmeninę salą. Tačiau šio nekilnojamojo turto objektų prestižas šiek tiek sudrebėjo, kai rinkoje pasirodė pigesnių ir prieinamesnių salelių. Vis dėlto neseniai rinkoje pasirodė išties unikalus objektas – didžiausia ir brangiausia privati sala pasaulyje, praneša naujienų agentūra RBC.

Karibų jūros baseine esanti Rondo sala, kurios plotas viršija 800 hektarų, įkainota 100 mln. JAV dolerių. Nekilnojamojo turto agentų, parduodančių šią salą, teigimu, tai tikra „švari drobė”, tyrai švarus žemės plotelis, kurio vertė dėl to tik didėja.

Sala yra nuostabioje gamtos vietoje, apsupta koralų kanjonais ir pasižymi neįprastu reljefu. Šalia salos yra povandeninė uola, kurios sienos žiba kvarciniais kristalais, o lubas puošia stalaktitai. Tai tikras rojus nardymo mėgėjams!

Ekspertai teigia, kad Rondo salos plėtros potencialas yra milžiniškas. Pasak jų, čia galima įrengti elitinį kurortą, statyti vilas ir kitus objektus. Iš jų galima uždirbti daugiau nei 1 mlrd. JAV dolerių.

Rondo sala bus puikus pirkinys tam, kam seniai nebereikia skaičiuoti pinigų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.