N.Anelka nežais prieš Lietuvą

Prancūzijos rinktinei 2008 metų Europos čempionato atrankos rungtynėms su Lietuva dėl traumų negalės padėti puolėjas Nicolas Anelka ir gynėjas Julienas Escude.

Abu žaidėjai paliko Prancūzijos stovyklą dar prieš komandai vykstant į Nanto miestą, kur trečiadienį „Les Bleus” susitiks su Lietuvos rinktine.

Prancūzų treneris Raymondas Domenechas į ekipą vietoje „Bolton” atakų lyderio N.Anelka, kuris pelnė pirmąjį iš šešių komandos įvarčių šeštadienio pergalingose rungtynėse prieš Farerų salas, o taip pat įmušė pergalingą įvartį į Lietuvos vartus kovo mėnesį vykusiose pirmosiose varžybose Kaune, pakvietė „Monaco” puolėją Fredericą Piquionne.

Pastarasis pirmą kartą į rinktinę buvo pakviestas būtent mačui su Lietuva, tačiau tada nerungtyniavo. Rinktinėje F.Piquionne debiutavo draugiškame susitikime su Austrija kovo 28-ąją.

Tuo tarpu Į mačui Farerų salose net tarp atsarginių buvusio J.Escude vietą nei vienas žaidėjas kol kas nepakviestas.

Prancūzijos futbolo federacija neatskleidė, kokias traumas patyrė žaidėjai, tačiau pasak dienraščio L’Equipe, N.Anelka pasitempė šlaunį.

Į rinktinę gana netikėtai nepakvietęs ilgamečio komandos puolėjo Davido Trezeguet R.Domenechas ruošdamasis spalio mėnesio atrankos mačams dėl traumų jau antrą kartą buvo priverstas keisti komandos sudėtį.

Praėjusią savaitę dėl kelio traumos iš rikiuotės iškrito Louis Saha, kurį pakeitęs jaunasis Hatemas Ben Arfa debiutuodamas rinktinėje pasižymėjo įvarčiu mače su Farerų salomis

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.