Pajūryje – gaisrų pliūpsnis

Klaipėdos mieste ir rajone per pastarąsias dvi dienas kilo kaip niekad daug gaisrų. Vienas iš jų pasiglemžė žmogaus gyvybę.

Antradienį popiet Klaipėdos rajone, Raidailių kaime, sodų bendrijoje „Eketė” užsidegus nedideliam mediniam ūkinės paskirties pastatui liepsnose žuvo 1961 metais gimęs Juozas L.

Kai ugniagesiai atvyko į įvykio vietą, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Ugnis namelį ir jame buvusius daiktus sunaikino visiškai. Gaisro, dėl kurio pradėtas ikiteisminis tyrimas, priežastis ir nuostoliai nustatinėjami.

Liūdnai galėjo baigtis ir vakar naktį Sulupės g. 11 bendrabučio kambarėlyje kilęs gaisras.

Į ugnies siaubiamą kambarį pro langą įlipę ugniagesiai degančioje lovoje rado miegantį jo šeimininką.

Dar vienas gaisras įsiplieskė Klaipėdos rajone, sodų bendrijoje „Guboja”. Čia visiškai sudegė medinis namelis ir jame buvęs turtas. Laimė, žmonės per gaisrą nenukentėjo.

Ugniagesiams per dvi paras teko gesinti ir ne vieną transporto priemonę, tarp jų – net autobusą.

Kelyje Klaipėda – Palanga, ties Ginduliais užsidegė bendrovei „Vlasava” priklausančio autobuso „Neoplan” grindų danga. Apdegė apie 0,5 kvadratinio metro grindų ploto. Manoma, kad gaisras kilo dėl autobuso išmetamojo vamzdžio gedimo. Gaisro metu keleivių autobuse nebuvo.

Taip pat vakar Klaipėdoje, ties Šilutės pl. 76 namu degė 1997 metų automobilis „Renault Megane”. Per gaisrą apdegė automobilio variklio skyriaus detalės ir dangtis.

Kitas automobilis „Ford Escort” degė Kretingoje, ties Geležinkelio g. 48 namu.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.