BTV laidos „Su Palmira” horoskopas prieštaringas, tačiau nuteikia optimistiškai

Nauja Baltijos televizijos laida „Su Palmira”, kurios vedėjai garsiausia Lietuvos astrologė Palmira Kelertienė (astrologinis ženklas – Vandenis) ir žurnalistas Ginas Dabašinskas (Liūtas) skirta ne vien astrologijai.

Žinoma, ši pramoginė sekmadienio vakaro laida yra subalansuota astrologija besidomintiems ar bent kiek nuvokiantiems, kuo skiriasi Vandenis nuo vandentiekininko ar paprastas kaimo ožys nuo zodiakinio Ožiaragio, tačiau ir skeptiškai žvelgiantys į „žvaigždžių mokslą” galės sužinoti įdomių dalykų.

Pirmoje laidoje, kuri pasirodys jau šį sekmadienį, spalio 7 d., 20.15 val., turėsite progos išgirsti, ką žvaigždės lemia tądien savo gimtadienį švęsiančiam Rusijos prezidentui V.Putinui, kokios dangaus šviesulių malonės gali tikėtis neseniai į Lietuvą sugrįžęs V.Uspaskichas.
Laidos svečias baletmeisteris Jurijus Smoriginas, neseniai sėkmingai pradėjęs televizijos žvaigždės karjerą ir galutinai susipainiojęs, kuo jam toliau užsiimti – ar dar pašokti ar vis dėlto jau dainuoti – iš astrologės Palmiros rankų gaus žvaigždžių patarimą, kaip jam iš šios padėties painiotis.
Podraug pamatysime, kaip skirtingai, o kartais stebėtinai panašiai į gyvenimą žvelgia Agnė ir Artūras Zuokai, kurių tarpusavio santykiai bus įvertinti astrologiniu požiūriu.

Ir kone svarbiausia: laidoje galėsite išgirsti astrologės Palmiros prognozę kitai savaitei – kiekvienam astrologiniam ženklui atskirai! Tad naudokitės proga ir nepraleiskite naujos laidos „Su Palmira”!

Beje, naujojoje laidoje tikrai nesusidursite su tiesmuka visokiausios velniavos propaganda, todėl prieš įsijungiant televizorių jums tikrai nereikėtų tartis nei su vaistininku, nei su šeimos psichoterapeutu, nei su budinčiu astrologu.

Tiesiog įsijunkite ir tebūnie žvaigždės Jums palankios!

„Su Palmira” – sekmadieniais, 20.15 val. per BTV.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

4 atsiliepimai į "BTV laidos „Su Palmira” horoskopas prieštaringas, tačiau nuteikia optimistiškai"

  1. anchela

    laida su palmira man labai patinka tiesiog super 😉 😀 jega 8)

  2. mirta

    jo cool 😉

  3. lukrecija

    ir man labai patinka 😉

  4. mindaugas

    myliu deimante labai 😀 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.