„Nuo… iki” – interviu su maestro Vytautu Kernagiu

Pirmadienį LNK laidoje „Nuo…iki” žymus dainininkas ir aktorius Vytautas Kernagis dalinsis savo viltimis, svajonėmis, džiaugsmais, pasakos ateities planus ir, kaip visada, nestokos humoro jausmo.

Visuomet buvęs dėmesio centre, susirgęs sunkia liga – vėžiu, maestro Vytautas Kernagis ketvirtadienį pirmą kartą po kelių mėnesių pasirodė viešumoje ir dėkojo gausiam būriui jį palaikančių žmonių.

Tris mėnesius maestro buvo atsiribojęs nuo viešumos – pasirinkęs vienatvę ir šeimos globą. Nuo liepos mėnesio Vytautas ištvėrė tris varginančius chemoterapijos kursus, o dabar trumpam grįžo namo.

Vos pasirodęs sostinės „Baltųjų lankų” knygyne, Vytautas sulaukė ovacijų. Nors jo išvaizda po chemoterapijos ženkliai pakitusi, Vytautas numetė gerokai svorio, tačiau humoro jausmas liko toks pat.

„Kaip matote, kalbos apie mano mirtį – gerokai perdėtos”, – kaip visada šelmiškai į ūsą šypsojosi maestro. Vėliau jis pridūrė, jog spaudoje pasirodžiusi ši melaginga žinia taip sukrėtė, jog atsirado dar daugiau jėgų kovoti.

Jau kitą savaitę Vytautui teks sugrįžti į ligoninę, jo laukia ketvirtoji chemoterapijos procedūra. Tačiau dainininkas nepraranda geros nuotaikos: „Aš tikiu savo gydytoju, kuris man sako: „Vitiokai, viskas bus gerai…”.

Dvi valandas „Baltųjų lankų” knygyne dalinęs autografus gerbėjams, Vytautas juokėsi be reikalo každaka sugalvojęs tokį sudėtingą ir ilgą savo parašą. „Man jau ranka nutirpo…”, – matydamas niekaip netrumpėjančią eilę kalbėjo maestro, tačiau ir toliau kantriai sveikinosi ir šypsojosi bičiuliams, gerbėjams, politikams ir dainininkams, atėjusiems paprašyti autgrafo.

„Nuo…Iki” su Vytautu Kernagiu – pirmadienį 20.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.