„Istorijos”: V. Lobačiuvienė ketina teistis su vyru dėl suniokoto turto

Vyriausiąja Lietuvos ragana tituluojama parapsichologė Vilija Lobačiuvienė patyrė šoką pamačiusi, kaip jos vyras Darius Sabaliauskas, su kuriuo ketina skirtis, be skrupulų niokoja jų bendrą turtą. Pasikonsultavusi su advokatais, Vilija įsitikino, kad ji gali drąsiai kreiptis į teismą dėl turto niokojimo.

„Dabar tai tikrai turiu daug ką išsakyti Dariui, atsakysiu jam į priekaištus”, – sakė Vilija, savo vyro išpuolį per televiziją stebėdama kartu su „Istorijų” žurnalistais. Žurnalistai sekė kiekvieną raganos reakciją į buvusio vyro išsakomus kaltinimus.

Šeštadienį „Istorijose” pamatysime V. Lobačiuvienės reakciją į vyro akibrokštą – vienoje televizijos laidoje prieš visą Lietuvą suniokotą jos turtą. Bendroje jųdviejų sodyboje D. Sabaliauskas siautė – mėtė fotelius, išdarkė Vilijos rūbus, sunaikino raganų apeigose nupintą vainiką, niokojo kitą turtą. Maža to, vyriškis skundėsi esantis įskaudintas, išduotas ir paliktas basas.

Šiuo metu vyksta V. Lobačiuvienės ir už ją 18 metų jaunesnio D. Sabaliausko skyrybų procesas, kurį inicijavo Vilija. Tačiau byla dar nebaigta, todėl bendras jųdviejų turtas – kaimo turizmo sodyba – dar nepadalintas. Sodyboje šiuo metu kol kas gyvena Vilijos paliktas Darius.

Savo ruožtu Vilija „Istorijose” galutinai sudegino visus tiltus su savo vyru – stebint filmavimo kamerai, vyriausioji Lietuvos ragana padegė rožių puokštę, kurią jai paliko sutuoktinis.

V. Lobačiuvienės atkirtis vyrui – šeštadienį 17.45 val. „Istorijose” per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "„Istorijos”: V. Lobačiuvienė ketina teistis su vyru dėl suniokoto turto"

  1. Rasa

    Vel tos pusprotes nesamones!!Tai ji”vos neisprotejo”, tai”patyre soka” – visiems seniai aisku, kad moteris nesveikos psichikos – tai kam apie ja rasyti?Zmoniu pajuokai?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.