Įtariamieji sulaikyti po trejų metų

Aiškėja prieš trejus metus Vilniaus apskrityje nužudyto vyro aplinkybės. Jo palaikai buvo rasti tik šį pavasarį Vilniaus rajono miške. Antradienio vakarą sulaikyti trys įtariamieji. Tai žuvusiojo sugyventinė, jos sūnus ir šio draugas.

Vilniaus miesto gyventojas R.Ž. nuo 2004-ųjų buvo laikomas dingusiu be žinios. Ilgą laiką pareigūnai neaptiko jokių jo pėdsakų. Ankstyvą šių metų pavasarį Rukainių seniūnijos Ančiuriškių miške žmonės rado vyro griaučius. Palaikai buvo užberti žemėmis, todėl kilo įtarimas, kad juos kažkas tyčia užkasė. Vilniaus rajono policijos pareigūnai iškart įtarė nužudymą. Žmogaus kaukolė keliose vietose buvo perskelta.

Atlikus ekspertizę nustatyta ir žuvusiojo tapatybė. 37 metų vilnietis dirbo vienoje bendrovėje maršrutinio taksi vairuotoju. Kaimynai teigia, kad jis buvo darbštus, negirtaujantis, taupus žmogus. Su pirmąja žmona išsiskyręs vyras gyveno nuosavame bute su sugyventine, 43 metų I.B.

Nepatvirtintais duomenimis, ši žmogžudystė buvo suplanuota. Esama duomenų, kad vyriškis nužudytas namie. Vėliau kūnas nuvežtas į Vilniaus rajono mišką. Manoma, nusikaltėliai taip siekė suklaidinti tyrėjus, nes dingusiojo ieškojo Vilniaus miesto policija, o palaikų tyrimo ėmėsi Vilniaus rajono pareigūnai.

Vakar sulaikytieji turėjo duoti parodymų patikrinimus vietoje. Nors kol kas jie kalba nenoriai, pareigūnai įtaria, kad R.Ž. buvo nužudytas siekiant pasisavinti jo turtą. Pažinojusieji vyriškį apibūdina jį kaip gana neblogai gyvenusį žmogų. Esą po skyrybų su pirmąja žmona R.Ž. pardavęs butą, o pinigus švaistyti buvęs ne mėgėjas.

Šiandien pareigūnai ketina prašyti teismo leidimo suimti įtariamuosius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Įtariamieji sulaikyti po trejų metų"

  1. Indre

    bl nx rasot jog tas durnius Rimantas buvo turtingas ir gyveno su sugyventine_!!!nesnekekit nesamoniu jej nk nezinot

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.