A. Mamontovas – kietas riešutėlis „Solo su orkestru” dalyviams

Sekmadienį „Solo su orkestru” vėl prailgins televizijos žiūrovų savaitgalį. Į kovą dėl pagrindinio prizo šį kart Deivis kviečia kautis ne profesionalius atlikėjus ar televizijos žvaigždes, o paprastus žmonės, muzikalumu nė kiek nenusileidžiančius seniems scenos vilkams.

Dalyviai susirenka iš įvairiausių Lietuvos kampelių – pradedant sostine, baigiant Ažugirių kaimu. Kiekviena komanda turi labai stiprius kozirius – kai Vytauto Juozapaičio mokinys Tomas užgieda neapoliečių dainą „O sole mio”, net pats Deivis praranda žadą. Laidos vedėjui belieka tik prisijungti prie talentingo jaunuolio ir kartu užbaigti giesmę. Arba – kai pianino meistrė Karolina uždainuoja savo mėgstamiausią dainą „Vilniaus mozaika”, negali nei orkestras sulaikyti savo instrumentų nei publika ovacijų…

Laidos pradžioje dalyviai nesunkiai spėja dainas, tačiau netikėtą akibrokštą pakiša atrodo visiems puikiai pažįstama daina. Deivis nežinia kiek kartų prašo orkestro sugroti daugiau melodijos, bet net sugrojus visą dainos priedainį, dalyviai dar nežino dainos! Laidos vedėjas netgi pagrasina išeiti iš studijos, jei niekas nepasakys kokia tai melodija. Dalyviai, iki šiol lengvai spėlioję ne tik lietuviškas, bet ir užsienietiškas dainas, dabar tik gūžčioja pečiais. Pasirodo, ta sunkiausiai per „Solo su orkestru” istoriją įminta daina yra Andriaus Mamontovo… Dalyviai juokiasi patys iš savęs, išgirdę teisingą atsakymą.

Visai nekeista, kad žaidimą laimi ta komanda, kuri turi mažiau narių. Tačiau laimėtojai nustebina žiūrovus niekaip negalėdami išsirinkti solisto – to vienintelio, kuris turi teisę spėti finalinę dainą ir gauti už ją fantastiško dydžio honorarą. Kantrybę praradusios Olialia mergaitės pasiūlo pralaimėjusiai komandai padėti išspręsti problemą. Priešininkai tiesiu taikymu pasiunčia vieną Solistą prie karštojo mikrofono. Tačiau ar konkurentų sprendimas teisingas?

Kiek Lietuvoje yra talentingų žmonių, galinčių ir mokančių dainuoti kaip tikros žvaigždės ir kas iš jų nusipelnė dainuoti finalinę dainą už didžiulį solisto honorarą, pamatysite sekmadienį, 19.30 per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.