Valdas „Kelyje į žvaigždes 3” jau gyvena iškritimo nuotaikomis

Šios savaitės „Kelio į žvaigždes 3” lyderė Laisva prie karštojo mikrofono pasiuntė Valdą. Jis šeštadienį Šilutėje susirungs su penkis minusus gavusiu Dūmu.

„Mamyte, greit pasimatysime, pamatysi”, – taip po Laisovs sprendimo Valdas telefonu kalbėjo su savo mama. Vaikiną bandė paguosti jo likimo draugas Dūmas, tačiau Valdas, atrodo, jau nuleido rankas: „Dūmai, gali atsipalaiduoti. Aš jau susitaikiau, kad pralaimėsiu. Bet viskas bus gerai”.

Tačiau tiek Dūmas, tiek kiti „keliukai” neskuba nuvertinti Valdo ir prognozuoja įdomią kovą. Audrius Valdui patarė savo pasirodymuose nevartoti atsisveikinimo žodžių, o dainuoti optimistiškai. Evelina taip pat pamokė 24-erių ekonometrijos studentą: „Jei matysi, kad žiūrovai salėje palaiko Dūmą, susiimk ir mintyse sau kartok: „Ak, jūs šitaip? O dabar taip padainuosiu, kad visi iš koto išvirsite!”. Tačiau Valdo veide ryžto nesimatė.

Laisva parinko Valdą dvikovai dėl to, kad šis mažai bendrauja. „Visi mes esame talentingi, ir ypač tu. Tačiau šiame šou vien talento nepakanka. Visi mes privalome būti charakteringos asmenybės. Tu turi žibėti ne tik scenoje, bet ir bendraudamas su mumis”, – kalbėjo Laisva.

Alicija artėjančios dvikovos išvengė, nes, pasak Laisvos, yra itin žavus žmogus. Skaistę šįkart išgelbėjo jos neblėstanti šypsena, patikusi Laisvai. Savaitės lyderė pasidžiaugė, kad Anatolijus ne tik puikiai dainuoja, bet ir groja, o Gintarę gyrė už tai, kad ši net ir išvesdama iš kantrybės sugeba pakelti visiems nuotaiką.

„Deividai, tu man kaip brolis. O Neringa puikiai sugeba priimti kritiką, Romas visiems labai daug padeda. Taip pat nežinau, kodėl turėčiau sodinti Eveliną ir Audrių, kuris puikiai pasirodė praėjusį šeštadienį”, – po šių Laisvos žodžių „keliukai” atsipūtė, liūdnas ir susirūpinęs liko tik Valdo veidas.

„Kelio į žvaigždes 3” pirmojo karštojo mikrofono savininkas šį šeštadienį – Dūmas, sulaukęs penkių kolegų kritikos.

„Keliečiai” 21-erių kelmiškį labiausiai kritikavo už praėjusio šeštadienio pasirodymą koncerte. Audrius Dūmui (tikrasis vardas Donatas) linkėjo labiau stengtis, Gintarė savo minusą pavadino „spyriu į užpakalį, kad patobulėtų”. Neringa pastebėjo, kad Dūmas per daug atsipalaidavo, ir tai atsispindi scenoje. Skaistė nuliūdo, kad šeštadienio koncerte nematė „to Dūmokšnio”, kurį yra įpratusi matyti. Deividas konstatavo, kad Dūmo pasirodymas buvo vienas iš prasčiausių.

Nei vieno teigiamo įvertinimo negavęs Dūmas graužėsi. „Bet aš ant jūsų nepykstu, pykstu tik ant savęs. Aš pats kalts”, – po balsavimo nuleidęs galvą žemaičiavo ir sau vietos nerado vaikinas.

Muzikinė dvikova šeštadienį prasidės 19.05 val. Šilutės Kultūros ir pramogų centre bei tiesiogiai per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.