Krepšinio vakaras per LTV

Lietuvos televizija pirmadienio vakarą kviečia tiesiogiai stebėti Lietuvos krepšinio rinktinės sutiktuves. Lietuvos krepšininkai grįžta iš Ispanijoje vykusio vyrų krepšinio čempionato, kuriame iškovojo trečiąją vietą ir kartu – bilietą į Pekino olimpines žaidynes. Olimpiadą kitais metais transliuos Lietuvos televizija.

Kol bronzos medalininkai saugiai negrįžo namo, krepšinio aistros Lietuvoje tebeverda. Lietuvos televizija visą pirmadienio vakarą skiria krepšiniui: iš karto po „Panoramos”, 21.10 val. – pasibaigusio čempionato atgarsiai Edmundo Jakilaičio „TV forume”. Lietuvių pasirodymą ir čempionato organizavimą, FIBA darbą vertins krepšinio ekspertai ir aistruoliai. Šio vakaro laidoje – ir unikalūs pergalės šampanu kunkuliuojantys kadrai iš čempionato užkulisių.

Krepšiniui bus skirta ir Andriaus Tapino „Pinigų karta” (22.05 val.). Kiek krepšinio čempionatas kainavo aistruoliams? Ar verslininkai jam buvo pasirengę? Ką apie tai mano bankininkai, prekybos centrų atstovai? Ar alaus upės neužtvindė barų? O gal pinigų upėse maudėsi lažybų tarpininkai?

LTV krepšinio vakaro kulminacija – krepšininkų sutiktuvės Vilniaus oro uoste ir prie Vilniaus Baltojo tilto. Pradžia – iš karto po „Vakaro žinių”, 23.15 val.

Lietuvos radijo ir televizijos portalas lrt.lt šiandien klausė lankytojų, kaip jie vertina krepšinio rinktinės pasirodymą. Grįžtantys krepšininkai gali didžiuotis: net 60 procentų apklausos dalyvių atsakė, kad pasirodymą vertinai puikiai, 33 procentai – gerai.

Sutikime olimpiečius su Lietuvos televizija!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.