Britanijoje statomas miuziklas apie R. Abramovičių

Didžiojoje Britanijoje statomas miuziklas apie rusų milijardierių ir „Chelsea” futbolo komandos savininką Romaną Abramovičių, rašo „The Mail On Sunday”.

Spektaklį, be Londono, ketinama parodyti Kanadoje, Tokijuje ir Niujorke.

Tarp pagrindinių miuziklo herojų bus ir buvęs bei dabartinis Rusijos prezidentai Borisas Jelcinas ir Vladimiras Putinas, o Londone gyvenantį rusų verslininką Borisą Berezovskį vaidinantis aktorius atliks dvi arijas – „Kam reikalingos moterys, jei yra nafta” ir „Ketinu nušauti Putiną”.

Pats R. Abramovičius šiek tiek nerimavo, kad jo vardas bus įamžintas miuzikle, tačiau vėliau pats investavo į šį projektą 170 mln. JAV dolerių.

Miuziklas pastatytas pagal R. Abramovičiaus biografiją „Abramovičius: milijardierius iš niekur”.

Spektaklyje dvi R. Abramovičiaus žmonos atliks dvi arijas. Pirmoji dainuos „Visa tai beveik tapo mano”, o antroji – „Visa tai iš tiesų tapo mano”. Rusų oligarchų choras atliks arijas „Tik kvailiai puola rusus”, „Ikrų gavyba”.

Miuziklo prodiuseris Tonis Kartraitas (Tony Cartwright) sakė, kad svarstoma galimybę statyti ir miuziklo kino versiją, kurioje vaidintų Džordžas Klunis (George Clooney) ir Selin Dion (Celine Dion).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.