LTV „Klasė”: „mokytis – smagu!”

„Mokytis – smagu”, – džiaugiasi naujojo Lietuvos televizijos projekto „Klasė” dalyviai. Pačia tikriausia prasme sugrįžę į mokyklos suolą, kasdien „klasiokai” atranda vis naujus mokyklos džiaugsmus.

LTV „klasiokai” – tai 14 Lietuvoje žinomų žmonių: Rasa Kaušiūtė, Donalda Meiželytė, Saulius Paukštys, Arnas Klivečka, Inga Budrienė, Mama Rock’n’Roll, Dainius Martinaitis, DJ Mamania, Vida Ramoškienė, Irena Starošaitė, Antonijus Kesada, Arina, Maksas, Leonas Juodvalkis.

Iki šiol juos švelniai globojo klasės auklėtoja Inga Valinskienė, iš kai kurių auklėtinių, tiesa, sulaukusi ne paklusnaus elgesio, o meilės laiškų. Netrukus auklėtoja pajus pastiprinimą: į pagalbą jai jau skuba sunkioji „Klasės” artilerija: istorijos mokytojas Alfredas Bumblauskas, matematikos – Kęstutis Glaveckas, fizikos – Aleksandras Abišala, muzikos – Zita Kelmickaitė ir, be abejo, lietuvių kalbos – Irena Smetonienė.

„Donalda – prie lentos”, – nuskamba griežtosios lituanistės balsas. Tačiau Donalda – kietas riešutėlis, ji kuo puikiausiai atlaiko pirmąjį Smetonienės išbandymą. Įveikusi pirmąją eilėdaros užduotį, ji atsiskleidžia ir kaip puiki skaitovė. „Donaldai – dešimt”, – kapituliuoja Smetonienė.

Įdomu, ar Donaldai taip pat gerai seksis ir fizika ar matematika. O rinkti dešimtukus verta, nes geriausio klasės mokinio metų pabaigoje laukia „aukso medalis” – kelionė į egzotiškąją Kubą. „Mokslo šaknys nebūtinai yra karčios. Tikiu, kad pasėsime tikrą mokymosi virusą – mokytis ne tik smagu, bet ir madinga”, – juokiasi laidos prodiuseris Julius Juchnevičius.

„Klasės” šventės ir kasdienybė – kiekvieną pirmadienį 19.35 val. per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.