„Lietuviškų grožybių” merginos nusprendė pabėgti

Nuvargintos kelionės į miestelio parduotuvę sekmadienio vakarą, trys lietuviškos grožybės – Mia Vaida ir Genutė – užmigo taip giliai, kad pramiegojo darbą fermoje. Turėjusios pas ūkininką prisistatyti penktą valandą ryto, susigėdusios merginos atskubėjo tik apie vienuoliktą.

Sodybos, kurioje gyvena gražuolės, šeimininkas Arvydas su netoliese esančios karvių fermos ūkininku buvo sutaręs parūpinti tris šaunias pagalbininkes. Tačiau Arvydas nenutuokė, kad panelės bus tokios neatsakingos ir, užuot saulei tekant žygiavusios į fermą, saldžiai pūs į akį.

Penkta valanda ryto – sunkių kaimo darbų pradžia. Fermos savininkas laukia merginų. Laikrodis muša devynias – merginų dar nėra. Neapsikentęs ūkininkas skambina Arvydui: „Kur mano žadėtos darbininkės?” Arvydui nieko nelieka, kaip tik pulti žadinti miegalių.

Pagaliau pasirodžiusios fermoje, Mia, Vaida ir Genutė gerokai gauna pylos. Bausmė už miegą darbo metu – negailestinga. Merginos turės išmėžti kalnus mėšlo. Maža to, joms teks pabūti piemenėmis – parvaryti karves iš lankos į fermą. Galiausiai „ūkininkėms” reikės parvarytas karves pamelžti.

Nuvargintoms ir į neviltį puolusioms baltarankėms į galvą staiga šauna netikėta ir itin drąsi mintis: pabėgti.

„Lietuviškos grožybės” – antradieniais 20.45 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.