Evelina paliko „Kelią į žvaigždes 3”, bet gavo šansą sugrįžti

Dramatiška pirmoji „Kelio į žvaigždes 3” dvikova baigėsi Grūdo naudai, tačiau intriga tęsiasi.

Pralaimėjusi šiek tiek daugiau nei penkių tūkstančių žiūrovų balsų skirtumu (Grūdas surinko 16314 balsų, Evelina – 11307 balsus), Evelina buvo priversta nulipti nuo scenos ir, lydima šou vedėjo Arūno Valinsko, iškeliauti namo.

Kone visa Anykščių kultūros centro salė skandavo: „Galas, galas, Evelinai – galas!”, „Namo, namo, Evelina namo”. Tarp publikos mirgėjo visa paletė spalvingų plakatų, palaikančių Grūdą. Visi 12 „keliukų”, tiesioginiame eteryje paklausti A. Valinsko, kaip prognozuoja dvikovos baigtį, lyg susitarę išpyškino: „Grūdas laimės”. Net tada, kai kolegos nusigręžė nuo jos, Evelina nenustojo šypsotis.

„Salėje buvo susirinkę daugiausiai Grūdo gerbėjai. Tai, kad buvau autsaiderė, mane dar labiau paskatino viską atlikti kuo geriau, pasirodyti nepriekaištingai”, – sekmadienio rytą prisiminė Evelina.

Šypsena iš devyniolikmetės kaunietės veido nedingo ir dainuojant ją išgarsinusios dainos „Mama, kaip tu laikais?” fragmentą, o nerūpestingai strykčiodama scenoje pagal dainelės „Barbė” melodiją, Evelina dar sugebėjo žaismingai paflirtuoti su vaikinais iš salės.

Tačiau galiausiai Evelinai teko dainuoti pralaimėtojos dainą. „Visko bus, bet tik meilės dainos nebebus”, – melancholiškai nutęsė KĮŽ 3 dalyvė.

Tuo tarpu Grūdas netvėrė džiaugsmu, dėkojo fanų klubo narėms, atsekusioms savo dievuką iš Vilniaus į Anykščius ir viso koncerto metu iš rankų nepaleidusioms telefono aparatų.

Tačiau publika nenumanė, kad po nugalėtojo dainos „Viskas rokenrolas” istorija tęsis. Pasigirdo trimitai, skelbiantys, kad kažkuris vienas iš slaptosios komisijos narių užstojo Eveliną ir suteikė jai šansą grįžti į šou.

Pirmadienį tiesioginiame eteryje įvyks komisijos, kurią sudaro Andrius Rimiškis, Merūnas Vitulskis, Arūnas Valinskas, Marius Berenis – Tru ir du kol kas neatskleisti „keliukų” mokytojai, surengs atvirą posėdį ir balsuos – leisti Evelinai tęsti kelionę į žvaigždes, ar išsiųsti namo visiems laikams.

Pirmąją laisvą naktį Evelina praleido savo namuose Kaune. „Labai noriu miego, vakar ilgokai šventėme. Ką šventėme? Tai, kad gavau šansą grįžti&”, – vos prabudusi sekmadienio rytą sakė mergina. Šiandien ji planuoja visą dieną džiaugtis savo mažuoju sūneliu Eriku ir pailsėti nuo kaitrių realybės šou patalpų lempų, filmavimo kamerų ir dėmesio.

„Kelio į žvaigždes” istorijoje dar nei viena pirmoji dvikova nebuvo sulaukusi tokio didelio žiūrovų aktyvumo. Iš viso koncerto Anykščiuose metu už Grūdą ir Eveliną balsuota 27621 kartą.

„Kelio į žvaigždes 3” komisijos diskusijos tiesioginiame eteryje bei Evelinos nuotaikos po iškritimo – pirmadienį 20 val. per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.