LNK rengia koncertą V. Kernagiui palaikyti „Mūsų dienos kaip šventė”

„Benai, mes dar tikrai plauksim į Nidą. Sako, vakarais ten labai gražu”, – šypsosi dainininkė Inga Jankauskaitė.

Inga, kartu daugiau nei dvidešimt geriausių šalies atlikėjų kitą sekmadienį susirinks LNK studijoje palinkėti „Žvaigždžių duetų” vedėjui, maestro Vytautui Kernagiui sveikatos. Seni dainininko bičiuliai ir jauni dainininkai dainomis, palaikymo žodžiais ir šypsenomis parodys, kad su sunkia liga kovojantis Vytautas Kernagis neliko vienas.

Rugsėjo 23 dieną tiesioginiame LNK eteryje skambės Lietuvos muzikos grando V. Kernagio dainos, kurias naujai įkūnys ir ryškios scenos žvaigždės, seni maestro bičiuliai, ir jauni atlikėjai, susipažinę su dainininku „Žvaigždžių duetų” šou, kurio vedėjas buvo V. Kernagis.

Koncertas „Mano dienos kaip šventė” skirtas palaikyti populiariajam kūrėjui, šiuo metu besigrumiančiam su sunkia liga.

„Aš kaip Vytautas Vytautui galiu pasakyti, kad nuo gimimo pažįstu mamą, tėtę, ir… Vytautą |Kernagį. Todėl laikyk kojas šiltai, saugok tvirtai sveikatą”, – sako palaikymo koncerte dainuosiantis operos solistas Vytautas Juozapaitis. Jį televizijos žiūrovai pažįsta ir kaip „Žvaigždžių duetų” komisijos narį, laidos metu nuolat smagiai šmaikštavusį su maestro.

Viena „Žvaigždžių duetų” favoričių I. Jankauskaitė su V. Kernagiu asmeniškai susipažino būtent šiame dainų šou. Pasak Ingos, koncerte bus puiki atmosfera, o ne slogi nuotaika, ir visiems turėtų būti gera. „Tai – ne prisiminimų vakaras, o palaikymo renginys, kurio tikslas – parodyti, kad žmogus neliko vienas”, – kalba I. Jankauskaitė.

Inga Jankauskaitė su Česlovu Gabaliu, Kristina Kazlauskaitė ir Vidmantas Urbonas, Deivis ir Renata Ražanauskienė bei kiti populiaraus šou „Žvaigždžių duetai” dalyviai šiek tiek mažiau nei po dviejų savaičių scenoje naujai atliks V. Kernagio hitus ir savo dainas.

„Kaip gražu miške”, „Šaukiu aš tautą”, „Kancaras” ir kitus populiariuosius kūrinius dainuos Edmundas Kučinskas, Žilvinas Žvagulis, grupė „ŽAS”, taip pat geras V. Kernagio bičiulis Andrius Kulikauskas.

Renginyje dalyvaus ir 40 metų V. Kernagį pažįstantis estrados dainininkas Stasys Povilaitis. „Susipažinau su šiuo puikiu žmogumi, kai jam buvo 16 metų. Aš buvau kavalierius, o jis – tik bachūras”, – prisimena S. Povilaitis.

Dainininką, aktorių, dainuojamosios poezijos Lietuvoje pradininką, atgimimo šauklį V. Kernagį taip pat pagerbs Marijonas Mikutavičius, o kūrinį „Nereikia žodžių” maestro skirs „Kelio į žvaigždes 2” dalyvė Simona Čėsnaitė. Dainuos ir šio šou nugalėtojas Merūnas Vitulskis, ir žymus operos solistas Eduardas Kaniava.

„Vytautai, tegul skamba tavo dainos mylimoj gimtinėj”, – šie žodžiai bus skirti žymiajam kūrėjui, po kurių koncertą užbaigs lyriškas V. Kernagio kūrinys „Baltas paukštis”.

Koncertas „Mūsų dienos kaip šventė” skirtas Vytautui Kernagiui – sekmadienį, rugsėjo 23-ąją per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

1 atsiliepimas į "LNK rengia koncertą V. Kernagiui palaikyti „Mūsų dienos kaip šventė”"

  1. loreta

    VYTAUTAI, laikykis ir tikėk, aš su šios ligos atmaina susiduriau prieš trys mėnesius, prieš operaciją nežinojau kas manęs laukia ir kiek dar laiko liko, bet DIEVO ir gerų žmonių palikymo dėka aš vėl gyvenu ir dirbu, dėl to verta kovoti…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.