„Lietuviškos grožybės”: misija – kaimo parduotuvė

Vaida, Genutė ir Mia pirmą kartą gyvenime imasi žuvies valymo. Nuvargusios nuo maisto gamybos, vakarop merginos gauna paskutinę dienos užduotį. Jos turi nuvažiuoti į miestelį ir nupirkti produktų pagal šeimininko pateiktą sąrašą.

Sąrašas : 20 kiaušinių, višta, šešios karkos (kiaulių kojos), 2 rūkytos kiaulių ausys, aliejus ir dešra. Reikalavimas: parvežti dvidešimt litų grąžos iš penkiasdešimties.

Regis, paprasti produktai, kuriuos miesto parduotuvėje nusipirktum be jokių problemų. Tačiau kaime savaitgalį kai kurių produktų gauti beveik neįmanoma.

Išsiruošusios pirkinių merginos netrukus suvokia, kad tik per stebuklą jos sekmadienio vakarą miestelyje gali gauti visus produktus. Pačios nusprendusios, kad be produktų grįžti nevalia, gražuolės su aukštakulniais, metusios uaz’ą, sėda ant dviračių ir pagalbos prašo pas visus kaime sutiktus žmones.

Genutė su sodybos šeimininke Asta traukia melžti karvių. Genutei – tai pirmas kartas. Kaip atrodo karvė iš arti? Ir kokios karvės pienas skanesnis? Kodėl nebūna karvienos? Atsakymai į smalsius Genutės klausimus – „Lietuviškose grožybėse”.

„Lietuviškos grožybės” – antradieniais 20.45 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.