A.Frei`us į aikštę išbėgs tik po kelių savaičių

Vokietijos Bundesligoje rungtyniaujantis Dortmundo „Borussia” klubas buvo sukrėstas žiniomis, kadangi Šveicarijos nacionalinės rinktinės puolėjas Alexanderis Frei`us (Alexander Frei) patyręs eilinę traumą turės palaukti savo sugrįžimo dar porą savaičių.

28-erių metų futbolininkas, kuris praėjusį sezoną buvo rezultatyviausias Dortmundo komandoje su16 įvarčių, treniruodamasis su Šveicarijos rinktine pasitempė blauzdos raumenį ir dėl to nežais tris arba keturias savaites.

Iš pat pradžių buvo manoma, kad buvęs Prancūzijos „Ligue 1” pirmenybių „Rennes” klubo puolėjas A.Frei`us pagaliau sugrįš ir išbėgs į aikštę kito penktadienio rungtynėse su Brėmeno „Werder” ekipa, bet dabar tai tapo neįmanoma.

Be to, jis nežais Šveicarijos rinktinės antradienio draugiškame susitikime su Japonija. Iš viso komandos kapitonas rinktinėje yra sužaidęs 56 rugntynes ir pelnęs 32 įvarčius.

„Yra sunku pagalvoti, jog vėl turėsiu lankytis pas fizioterapeutą ir vėl galėsiu treniruotis tik po dviejų ar trijų savaičių”, – savo internetinėje svetainėje teigė puolėjas iš Šveicarijos A.Frei`us.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.