G.Hiddinkas: „Anglijos žaidimas mane sužavėjo”

Vyriausiasis Rusijos nacionalinės rinktinės treneris, olandas Guusas Hiddinkas prieš trečiadienio rungtynes su Anglija teigė, kad liko labai nustebintas Steve`o McClareno auklėtinių pastaruoju metu demonstruojama puikia forma.

Šeštadienį Anglijos nacionalinės rinktinė sausakimšame naujajame Londono „Wembley” stadione sutriuškino Izraelio komandą rezultatu 3-0 ir pakilo į trečiąją poziciją 2008 metų Europos čempionato atrankos E grupėje, tuo tarpu Rusija taip pat įrodė savo pranašumą 3-0 nugalėdama Makedoniją.

„Jie aiškiai dominavo tose rungtynėse, – teigė Rusijos rinktinės strategas. – Anglija padarė puikų darbą mače su Izraeliu, kuris, kiek žinau, yra pajėgus laimėti, jeigu šiai komanda bus leidžiama žaisti”.

Anglijos rinktinei pavyko nugalėti savo varžovus nepaisant to, jog dėl traumų negalėjo žaisti puolėjas Wayne`as Rooney, saugai Owenas Hargreavesas, Frankas Lampardas, Davidas Beckhamas bei suspenduotas puolėjas Peteris Crouchas.

60-ies metų specialistas iš Olandijos, kuris prieš paskiriant vyriausiąjį Anglijos rinktinės trenerį S.McClareną buvo taip pat vienas iš kandidatų užimti šį postą, pridūrė, kad atlikti keitimai nesusilpnino Anglijos rinktinės žaidimo.

„Keitimai Anglijos futbole yra didis dalykas, – sakė treneris. – Jie yra fantastiškai motyvuoti tam, kad suteiktų aikštėje viską kas yra geriausia. Jie žaidė labai gerai, taigi jie nepadarė jokios žalos Anglijos komandai”.

„Buvau sužavėtas, stebėdamas Anglijos rinktinės draugišką susitikimą su Vokietija, – teigė G.Hiddinkas. – Anglija sukūrė begalę progų įmušti, tačiau jų neišnaudojo, tuo tarpu vokiečiai, mano nuomone, įmušė du sėkmingus įvarčius, bet vis tik Anglija atrodė nuostabiai”.

Buvęs Olandijos, Australijos ir Pietų Korėjos nacionalinių rinktinių treneris G.Hiddinkas pareiškė, kad dėl kelialapio į finalinį 2008 metų Europos čempionato etapą, kuris įvyks Šveicarijoje ir Austrijoje, E grupėje susikaus Anglija, Rusija ir Kroatija.

Strategas kalbėjo, kad nebus „labai gerai”, jeigu jo vadovaujamai Rusijos komandai nepavyks grupėje užimti pirmųjų dviejų vietų, bet taip pat pripažino, kad bus labai sunku nugalėti Kroatijos ekipą.

„Šiuo metu Kroatija yra šios grupės lyderė ir ji nepraranda daug taškų, – tęsė G.Hiddinkas. – Kiekvienas turi žaisti už kiekvieną, taigi viskas bus komplikuota iki pat paskutinės dienos”.

„Norėčiau patekti į Europos čempionatą. Linkiu, kad taip pat į turnyrą prasimuštų ir Anglija, bet verta pripažinti, kad Kroatijos ekipa yra labai patyrusi. Prieš rungtynes visada galvoju tik apie pergalę, bet pabaigoje mes viską pamatysime, – prieš trečiadienio mačą su Anglija sakė G.Hiddinkas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.