Į roko žygį leidžiasi ir „Rebelheart”

Prieš mėnesį debiutiniu jungtiniu atlikėjų koncertu Palangoje startavęs muzikos festivalis „Roko žygis” šiandien su didele programa atkeliauja į uostamiestį.

„Bliuzo rūsyje” – bare adresu Priestočio g. 1 – 16 val. vyks nemokamas koncertas, kuriame gros grupės ir atlikėjai iš visos Lietuvos, o vakaro „vinimi”, planuojama, taps kauniečių roko vilkų grupės „Rebelheart” pasirodymas.

Be jų, koncerte gros klaipėdiečiai „Flaer” ir Darius Žvirblis su muzikantų komanda, grupė „Cechas” su AC/DC muzikos projektu, „Flash” iš Marijampolės, bosistas Almantas su draugais bei telšiškis Kęstutis Jablonskis ir grupė.

Koncerto akcentu taps K. Jablonskio naujausiojo leidinio – muzikanto 50-mečio jubiliejui skirto gyvo garso koncerto DVD disko – pristatymas.

Diske – penkiolika Lietuvos estrados grando dainų, kurias atlieka jis bei kolegos – Kostas Smoriginas, Česlovas Gabalis, Gytis Paškevičius ir kiti dainininkai bei muzikantai. O šiandienos koncerte K. Jablonskiui talkins uostamiesčio muzikantai Eugenijus Jonavičius, Steponas Januška, Gintautas Litinskas bei Virgilijus Pažemeckas.

„Roko žygį” sumanęs K. Jablonskio grupės solo gitaristas Žygimantas Sinkevičius džiaugiasi, kad pirmas blynas – praėjusį mėnesį Lietuvos vasaros sostinėje vykęs pirmasis tęstinio festivalio koncertas sulaukė pasisekimo.

„Rokas neturi būti diskriminuojamas. Yra manančių, kad jis miręs. Bet aš jiems atsakau – rokas gyvas, ir tikri rokeriai eina išvien”, – visus neabejingus muzikos likimui vienytis kviečia Žygis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.