Klubo apsauga klientus vanojo lazdomis

„Apsaugininkai ir grupė jų draugų mus mušė beisbolo lazdomis, kol netekome sąmonės”, – tikina po pasisėdėjimo „Pempininkų” bare žaizdas besigydantys klaipėdiečiai.

Keturi klaipėdiečiai tikina naktį iš rugpjūčio 28 į 29 dieną buvę sumušti beisbolo lazdomis bei keletą dienų namuose gydęsi žaizdas.

32 metų Tomas Kiškiūnas su 21 metų drauge Svetlana Krušnikova bei pastarosios brolis 33 metų Olegas su drauge 22 metų Aliona Kadašnikova vakarą leido „Pempininkų” naktiniame klube.

Užpuolė išėjus

„Man suskaudo skrandis. Baro administratorė davė vaistų, tačiau jie nepadėjo. Mane kamuoja padidėjęs rūgštingumas, tad geriausiai padeda soda, tačiau jos bare nebuvo. Nuėjau ir nusipirkau pieno, tačiau grįžtančio manęs nenorėjo įleisti apsaugininkas – esą nieko negalima įsinešti. Apsižodžiavome”, – pasakojo T. Kiškiūnas.

Dvi poros linksminosi keletą valandų, o nemalonumai jų laukė išeinant iš baro.

„Šokdami klube matėm, kad apsaugininkų daugėja, tačiau dar nieko blogo neįtarėme. Vos išėjus pro baro duris į lauką, mus apsupo kone 10 vaikinų grupė. Tarp jų buvo du su juodomis baro apsaugininkų liemenėmis ir ženkliukais”, – pasakojo poros.

Anot O. Krušnikovo, netrukus jis ir T. Kiškiūnas gavę tokius smūgius beisbolo lazdomis, kad praradę sąmonę.

„Net merginas jie mušė: vienai trenkė, kitą stūmė į sieną. Bandėme gintis, tačiau su tokia gauja nepakovosi. Tik vienam apsaugininkui suplėšiau marškinėlius. Atsipeikėję visi keturi patraukėme į šalia esantį 3-iąjį policijos komisariatą. Čia buvo iškviesta greitoji medicinos pagalbos komanda”, – sakė T. Kiškiūnas.

„Su drauge dirbame Airijoje. Grįžome į Klaipėdą atšvęsti vestuvių – jos trečiadienį, vėliau turime vykti į povestuvinę kelionę. Blogai jaučiamės, ant kūnų mėlynės”, – teigė O. Krušnikovas.

Abi poros pasiryžusios teisybės ieškoti teisme.

Tramdė muštynes?

Naktinį klubą „Pempininkai” saugančios UAB „Safe Security” direktoriaus pavaduotojas Saulius Švėgžda sakė, kad apsaugininkams mesti kaltinimai – neteisybė.

„Po klubo langais vyko muštynės, todėl apsaugininkas išėjo į lauką ir norėjo besimušančiuosius išskirti. Darbuotojas baiminosi, kad nebūtų sudaužytos stiklinės klubo vitrinos.

Nematau, ką tirti – įvykio aplinkybes aiškinasi 3-iojo PK darbuotojai”, – teigė S. Švėgžda.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Anot teisėsaugininkų, nusiskundimai pasilinksminimo įstaigų apsaugininkų darbu tapo kasdienybe. Esą panašių pareiškimų pasitaiko kone kasdien.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.