„MoNa – modernūs namai 2007” – jau greitai

Šį mėnesį rengiamos parodos lankytojų lauks ne tik interjero ir būsto apipavidalinimo naujienos, bet ir speciali pirmą kartą didžiuliame plote įrengta poilsio zona „Aukščiau žemės”.

Šiųmetės bendrovės „Expo Vakarai” rengiamos parodos tema – būsto įrengimas, apipavidalinimas bei patogus gyvenimas sukurtoje erdvėje.

Kaip ir kasmet, nuolatinė parodos vieta, Klaipėdos lengvosios atletikos maniežas, pagal tematines grupes bus suskirstyta į „Baldų ir interjero”, „Buities”, „Šildymo ir sanitarijos” sektorius.

Anot „Expo Vakarų” projektų direktorės Renatos Malinauskienės, tai daroma lankytojų patogumui – jiems neteks klaidžioti norint surasti ieškomą stendą.

„MoNa – modernūs namai 2007” šiemet kvies susipažinti su namų dizaino ir interjero tendencijomis. Rengėjai tikisi, kad paroda, kurioje bus galima konsultuotis su dizaineriais visais rūpimais klausimais, daugumai žmonių atvers naujas namų jaukumo kūrimo galimybes.

Parodos metu 200 kv. m plote pirmą kartą bus specialiai sukurta daugiafunkcinė zona „Aukščiau žemės”. Įrengta tarsi milžiniška žalia pieva, erdvė kvies lankytojus patogiai prisėsti atsipalaiduoti, pavartyti interjero žurnalus ar tiesiog smagiai pabūti.

Anot parodos rengėjų, tai vieta, kur lankytojai galės pasisemti naujų idėjų, nes šioje zonoje nenutrūkstamai bus rodoma vaizdo instaliacija – interjerų nuotraukų archyvai.

Neatsisakyta minties ir šiemet rengti seminarus, kuriuose bus skaitomi pranešimai, susiję su parodos tematika.

„MoNa – modernūs namai 2007” vyks rugsėjo 19-22 dienomis. Savo prekes bei paslaugas parodoje pristatys daugiau nei 100 įmonių, dauguma jų – iš Vakarų Lietuvos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Interjeras su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.