Perkant kvepalus – dovana

Užsienio kompanijos, norėdamos, kad pirkėjai išbandytų naujus kosmetikos ir parfumerijos gaminius, dovanoja jų mėginukus.

Tačiau kai kurių parduotuvių vadovai pripažįsta, kad mūsų šalyje, skirtingai nei užsienyje, mėginukai yra dovanojami ne visada.

Bendrovės „BCH Retail” rinkodaros vadybininkė Sandra Tutkutė teigė, kad kvepalų mėginukai ne visada yra duodami klientams.

„Pristatant naujus kvapus, kartais didžiosios parduotuvės turi mėginukų. Bet jų kvepalų gamintojai atveža ribotą kiekį ir mes ne visada klientams jų galime duoti”,- sakė ji.

Parduotuvės „Kosmada” vedėja Jurgita Ablašinskaitė tikino, kad klientams visada yra duodama išbandyti naują kvapą, jeigu mėginukų turima.

„Kvepalus gaminanti įmonė prie prekės prideda ir mėginukų tam, kad žmogus išbandytų naują kvapą ir sužinotų visas jo savybes”,- pasakojo ji.

Pirkėjams išbandyti yra duodami ne tik kvepalų mėginukai. Mažus kremų mėginukus dovanoja ir kremus gaminančios kompanijos.

Kai kurie parduodami kremai nėra pigūs ir, kad pinigai nebūtų išmetami į balą, pirkėjams yra suteikiama galimybė prieš įsigyjant naują gaminį jį išbandyti.

J.Ablašinskaitė teigė, kad kremų mėginukai yra duodami netgi nieko neperkant.

„Kai kurie gamintojai nuolatos dovanoja mėginukus, kad pirkėjai, išbandę jų produkciją, ją įsigytų. Dažniausiai klientės, išbandžiusios gaminį, sugrįžta jo įsigyti”,- sakė parduotuvės vedėja.

Parduotuvės „Kristiana” vedėja Aušra Paulauskaitė sakė, kad akcijų metu yra dalijami ne tik kvepalų, bet ir dušo želė, kūno losjono, kremų mėginėliai, kosmetiniai šepetėliai.

A.Paulauskaitė teigė, kad nėra nustatyta sumos, už kurią pirkdamas pirkėjas gali tikėtis dovanėlės.

„Mes mėginėlius gauname kartu su prekėmis jau iš sandėlio. Juos dovanojame klientams, perkantiems už didesnę pinigų sumą”,- sakė A.Paulauskaitė.

Perkant daugiau produktų, klientai gali tikėtis ne tik mėginukų, bet ir vertingesnių dovanų – rankinių, paplūdimio krepšių ar rankšluosčių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Perkant kvepalus – dovana"

  1. Gita

    daug kartu teko pirkt kvepalu meginelius darbavieteje.Vadinasi,juos pardavejos parduoda nelegaliu keliu,o parduotuvese ju beveik nebuna.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.