„Videometra” kurs realybės TV šou „Super tėčio nuoma”

Kaip teigia kompanijos „Videometra” vadovas Rolandas Skaisgirys, naujo realybės šou idėją pasufleravo bendrovės „Kotryna” socialinė akcija „Tėčio nuoma”. „Paskatinti prieštaringos visuomenės reakcijos ir parodyto susidomėjimo, nusprendėme pabandyti sukurti ne tik įdomų, bet ir, tam tikra prasme, švietėjišką projektą. Juk tik garsiai kalbėdami ir siūlydami visuomenei diskutuoti apie tėvų užimtumo problemas galime kažką pakeisti vaiko naudai, – šou kūrimo motyvus aiškino p. Skaisgirys.

Detalus šou scenarijus dar kuriamas, tačiau jo autoriai jau dabar žada išties intriguojančių smulkmenų ir pikantiškų detalių. Šou dalyvaus tėčiai, kurie patys realiame gyvenime turi vaikų, turi jų auklėjimo patirties, sugeba užtikrinti vaiko saugumą net ir ekstremaliausioje situacijoje ir yra pasiryžę įrodyti, jog yra verti nuomojamo „super tėčio” titulo. Naujame realybės šou pirmiausia bus pakviesti dalyvauti tie parduotuvės „Vaikų miestas” klientai – vyrai, kurie parduotuvės atidarymo dieną patys siūlėsi būti išnuomojami vietoj bendrovės nuomojamo tėčio – vieno Panevėžio teatro aktoriaus.

Paklaustas, ar nebijo neigiamos vaikų teisių apsaugos tarnybos pareigūnų reakcijos, p. Skaisgirys leido suprasti, kad greičiausiai sukurtą šou teks demonstruoti su ženklu „N-14”, tačiau nemano, kad šou scenarijus bus amoralus ar kenksmingas vaikui ar tėveliams. „Kasdieniniame gyvenime vaikas mato daug daugiau smurto ir šokiruojančių dalykų nei mes ruošiamės parodyti, tad nemanau, kad mes kurdami tokį šou prasilenkiame su etikos normomis, – teigė p. Skaisgirys.

Bendrovės „Kotryna” rinkodaros vadovas Stasys Petrauskas nepaneigė, kad bendrovė „paskolino” „nuomojamo tėčio” idėją bendrovei „Videometra”, tačiau bendrovės indėlį į naujojo šou kūrimą atsisakė komentuoti.

Tikimasi, kad naujasis šou TV ekrane turėtų pasirodyti po Naujųjų metų per vieną iš Lietuvos televizijų. Jo dalyvių atranka bus pradėta jau netrukus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.