„TV fruktų” finale – komisijos narės akibrokštas!

Visą vasarą besitęsusio „Tango TV” talentų šou „TV fruktai” finalas nugriaudės fejerverkais ir konfeti lietumi jau šį sekmadienį, 20.00 val. Jame dėl galimybės atsisėsti į televizijos laidos vėdėjo kėdę varžysis net aštuoni neatrasti talentai. Jie sudės visas savo jėgas ir kūrybiškumą, kad tik būtų pastebėti ir įvertinti. Bus išlieta daug prakaito, bus džiaugsmo ašarų, bus ir nusivylimo kartėlio…
„Mane labiausiai nustebino tai, kad atrankiniuose etapuose kvailioję ir, prisipažįstu, kartais nepataikę į temą „fruktai”, finale pasitempė, atsakingai pasirengė ir parodė ką iš tiesų sugeba”, – nuostabos ir džiaugsmo dėl pavykusio finalo neslėpė šou komisijos narys Saulius Urbonavičius–Samas.
Visiška tiesa: nebuvo nė vieno finalininko, kuris į „TV fruktų” finalą ateitų kaip visą naktį linksminęsis studentas ateina į egzaminą.
Nuostabiu save vadinantis reklamų parodijuotojas Pavelas pasakojo istoriją apie dykumoje pasiklydusius draugus, Nerijus demonstravo, kad gatvės krepšinį galima puikiai žaisti ir ant scenos, dziudo meistrė Milda meistriškai suvystė vaikiną, Kastytis sukūrė eilėraštį, pašiepianį Maironio poeziją, Eimis demonstravo, kaip breiko judesiais galima pagyvinti valsą, skambant filmo „Amelija iš Monmartro” muzikai.
Skaistė pribloškė įspūdingais gatvės šokių judesiais, Paulius kolegoms „fruktams” ir komisijos nariams surengė improvizuotą pynės pinimo turnyrą, Vladas komentavo futbolo rungtynes ir prisipažino, kad myli futbolininką Saulių Mikoliūną.
Blondinės Viktorija ir Gabija, praėjusiuose etapuose vaidinusios kaimietes, besišlaistančias po Kauną, finalui pačios parengė „fruktų” apdovanojimus. Pakvietusios komisijos narę žurnalistę Jurgą Klimaitę paskelbti improvizuoto konkurso nugalėtojo, jos įteikė voką. Jurga jį suplėšė ir čia pat suvalgė. „Nepatinka man jūsų laureatas”, – išrėžė ji.
Kuris talentas iš tiesų nugalėjo, kas gavo „TV fruktų” diplomus, dovanų ir susižėrė visą šlovę bei atvėrė sau kelius į televizijos virtuvę – „Tango TV” žiūrovai sužinos jau šį sekmadienį.

Griausmingas „TV fruktų” finalas – sekmadienį, rugsėjo 2 dieną, 20.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.