Į slidinėjimo kurortus lėktuvu – už autobuso kainą

Šią vasarą klientams pasiūlę keletą jų atostogas palengvinusių naujovių, kelionių organizatoriai naujomis idėjomis dalinasi ir prieš artėjantį žiemos sezoną.

Stulbinančių rezultatų šiais metais pasiekusi tarptautinė kompanija „Tez Tour” Lietuvoje žengia į naują sau rinką – žiemos slidinėjimo turizmą.

Pigiau ir greičiau

Insbrukas (Austrija), Lionas (Prancūzija) ir Miunchenas (Vokietija) – trys „Tez Tour” siūlomų naujų kelionių slidinėjimo atostogoms paskirties punktai, tiesioginiais skrydžiais iš Vilniaus oro uosto klientams būsiantys pasiekiami nuo gruodžio mėnesio.

„Tez Tour” vadovo Martyno Laivio teigimu, šiuo metu jau baigiamos derybos su keliais minėtų šalių slidinėjimo kurortais, populiariais tarp europiečių. Tad klientams žadamas komfortas bei aukšta aptarnavimo kultūra.

Įmonės vadovo teigimu, šių maršrutų išskirtinumas – laiko ir pinigų taupymas.

„Skrydžiai į slidinėjimo kurortus kainuos tiek pat, kiek kelionės į ten pat autobusu. Tai reiškia, kad mūsų kainos bus 20-30 procentų žemesnės nei analogiški konkurentų pasiūlymai”, – tikina M. Laivys.

Anot jo, „Tez Tour” pavyko užsitikrinti unikalias bendradarbiavimo su Insbruko oro uostu sąlygas, atveriančias itin greitas susisiekimo su slidinėjimo kurortais galimybes.

„Visiems klientams kelionė nuo oro uosto iki žiemos kurortų truks tik valandą, o tai rinkoje yra didelė naujiena. Paprastai kelionės lėktuvu siekdavo net tris ir daugiau valandų, nes lėktuvai leisdavosi kituose oro uostuose”, – sako „Tez Tour” vadovas.

„Tez Tour” tikisi sulaukti 2 000 slidinėjimo mėgėjų, t.y. trim šimtais daugiau nei pernai aptarnavo visi Lietuvos kelionių organizatoriai.

Iš Palangos – pirmąkart

Naujovių nestokojo ir „Tez Tour” vasaros sezonas.

Kompanija, bendradarbiaudama su „flyLAL”, pirmą kartą organizavo tiesioginius skrydžius lėktuvu „Boeing 737” iš Palangos į Turkijos kurortą Antaliją. Iš viso vasarą buvo 12 tokių skrydžių, paskutinis – rugpjūčio 25 dieną.

Naujiena vasaros sezono metu buvo ir skrydžiai į Antalijos regiono kurortus kiekvieną dieną.

Pirmą kartą vasarą „Tez Tour” pasiūlė ir vieną populiariausių žiemos sezono kurortų – Hurgadą (Egiptas), o kompanijos padalinys „Travelman” Graikijos kurortų sąrašą, kuriame buvo tik Kretos sala, papildė Chalkidikės pusiasaliu bei Rodos ir Santorinio salomis.

Pasiūlymų sąraše vasarą atsirado ir Bulgarijos kurortai, Portugalija.

Plėtra – visame pasaulyje

„Tez Tour” gali pagrįstai vadintis sparčiausiai augančiu poilsinių kelionių organizatoriumi Lietuvoje.

Vien per pirmus 7 šių metų mėnesius su šia kompanija keliavo 33 tūkstančiai žmonių, o bendrovės apyvarta buvo net 51 proc. didesnė nei pernai – ji jau yra pasiekusi 65 milijonų litų ribą.

Pasak „Tez Tour” atstovų, tokią sėkmę lemia nuolat siūlomos naujienos – bendrovė nuo šių metų pradžios ne tik ženkliai praplėtė siūlomų kelionių skaičių, bet ir pradėjo įgyvendinti kokybę užtikrinančią klientų aptarnavimo strategiją, į kurią iki metų pabaigos žadama investuoti per 1 mln. Lt.

Šiuo metu vyksta kompanijos tarptautinė plėtra į Rumuniją, Bulgariją, Graikiją, Tunisą bei Kiprą.

Be to, „Tez Tour” steigia „Amara World” viešbučių tinklą bei svarsto viešbučių įsigijimo Baltijos šalyse galimybę. Ilgalaikiuose planuose – daugiau nei 100 viešbučių tinklas visame pasaulyje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.