LTV sezonas – iš naujos studijos

Naujasis Lietuvos televizijos sezonas iš kitų transliuotojų stengsis išsiskirti kokybiškumu ir kūrybiškumu.

Vakar Lietuvos televizija naująjį sezoną pristatė naujai įrengtoje didžiausioje ir moderniausioje Baltijos šalyse televizijos studijoje, kurios bendras plotas – 700 kvadratinių metrų. Šį koncertą žiūrovai išvys rugsėjo 2 d. 19.45 val., o nuo rugsėjo 3 d. – ir visas kitas sezono naujienas.

„Lietuvos televizija kelia sau uždavinį būti kokybiškiausia ir kūrybiškiausia televizija. Tuo mes išsiskirsime iš kitų transliuotojų. Mūsų šūkis išlieka toks pats – būti pirma ir patikima”, – bendrą sezono tendenciją nusakė Lietuvos televizijos ir radijo generalinis direktorius Kęstutis Petrauskis.

Daug vilčių televizija teikia naujai pokalbių laidai apie gyvenimą „Reikia pakalbėti”, kurią ves Beata Nicholson ir Vytenis Pauliukaitis, žiūrovams jau pažįstamas kaip šmaikštusis buvusio „Lietuvos šokių dešimtuko” komisijos narys, vėliau – „Dainų dešimtuko” komisijos pirmininkas.

Lietuvos televizijos laida „Labas rytas” su žiūrovais jau sveikinasi 20 metų. Nuo šio sezono darbo dienomis 18 val. televizija turės ir panašią vakaro laidą „Labas vakaras”, kurią ves Lavija Šurnaitė ir Audrius Giržadas. Ši laida stengsis tapti informatyvia, turininga alternatyva tuo metu kitų kanalų rodomoms „muilo” operoms, buitiniams pokalbiams.

Dar viena televizijos naujovė – laida „Gamtos patruliai”. „Laida į studiją nesikvies pašnekovų ir nekalbės, kaip reikia saugoti gamtą, o pati stengsis apsaugoti ją. Žurnalistai ir vedėjas Daumantas Butkus ieškos pažeidėjų, gamtos niokotojų, šiukšlintojų ir bent jau juos sugėdys, atkreips atitinkamų tarnybų dėmesį”, – pasakojo K.Petrauskis.

„Daug tikimės ir iš naujos Ingos Valinskienės vedamos laidos „Klasė”, kurioje žinomi žmonės prisimins savo mokyklinius metus. Tikimės, kad tie jų mokykliniame suole papasakoti sentimentai bus įdomūs ir dabartiniams moksleiviams, paskatins juos geriau mokytis”, – sakė K.Petrauskis.

Muzikinėje viktorinoje „Kapitonų mūšis” kausis dvi komandos, kurioms vadovaus iš praėjusio sezono žiūrovams pažįstami vyrai: „Šokių dešimtuke” puikiai pasirodęs Vaidas Kukarėnas ir „Dainų dešimtuko” antrosios vietos laimėtojas Aleksandras Petrulis.

„Ir šį sezoną rodysime praėjusį sezoną sėkmingai rodytą „Lietuvos šokių dešimtuką”. Tarp penkiolikos porų – nemažai žinomų žmonių”, – pasakojo LRT vadovas. Po „Šokių dešimtuko” žiūrovų lauks ir „Dainų dešimtukas”. Be to, šiemet LTV rugsėjo-spalio mėnesiais rodys dar ir atranką į vaikų „Euroviziją”.

„Orientuosimės ne tik į šviečiamąsias laidas, pamokymus, politiką. Manau, kad žmogus, grįžęs po darbo namo, nori ir atsipalaiduoti, atsigauti, pailsėti. Dalis laidų ir bus orientuota į tai”, – sakė K.Petrauskis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.