Audringas „9,5 savaitės” finalas Kipre: merginos – ant asilų, vaikinai – ant burlenčių

Visą vasarą kaitinęs TV3 žiūrovų kraują šou „9,5 savaitės” greit išsiverš kaip karšta lava iš ugnikalnio. Jau nuo rugpjūčio 20 dienos, pirmadienio 20.45 val. televizijos žiūrovai išvys visą savaitę truksiantį karštą ir intriguojantį šou finalą. Du vaikinai ir dvi merginos, nugalėję daugiau nei 50 tūkstančių pretendentų, troškusių patekti į šou, susirungs nepakartojamame „9,5 savaičių” finale.
Renginių organizatorius ir iškalbos meistras vilnietis Antanas – prieš teatralą, triukų virtuozą, šmaikštuolį Agnių iš Šiaulių. Gražuolė sporto vadybininkė Živilė – prieš pagarsėjusią vakarėlių liūtę Giedrę iš Klaipėdos. Kurie taps seksualiausiais 2007-ųjų vasaros vaikinu ir mergina?
Dalyvių nuotaikos prieš finalą – itin karingos. Nei pusfinaliuose išmėginęs džokerio laimę ir patekęs į finalą Antanas, nei linksmuolis Agnius nežada nusileisti. O Giedrė ir Živilė galanda nagučius, kedenasi plaukus ir žada pademonstruoti visą savo žavesį.
Tačiau taip paprasta nebus. Prieš išvykdami į Kiprą Antanas, Agnius, Giedrė ir Živilė sužinojo, kad jie – ne vieninteliai finalo dalyviai. Jaunuoliai turėjo patys išrinkti penktąjį finalo dalyvį. Antanas, Agnius, Giedrė ir Živilė nusprendė, kad į šou finalą su jais keliaus muzikinio realybės šou „Dangus 2” dalyvė Skirmantė. Ar jie nebijo garsios balsingos gražuolės konkurencijos? Paklausta apie tai finalininkų ketveriukė mįslingai šypsosi…
„9,5 savaitės” dalyvių Kipre laukia seksualios ir netikėtos užduotys. Ar sugebės merginos dainuoti jodamos ant asilo? Ar pajėgs išmokti šokti sirtakį vos per keletą minučių? Vaikinų laukia ne mažiau azartiškos užduotys: sužavėti merginas skrodžiant bangas burlentėmis arba įkalbėti nepažįstamąją paplūdimyje kartu išsimaudyti.
„Tačiau pati svarbiausia užduotis teks šou dalyvaujančioms merginoms, – intriguoja projekto režisierius Mindaugas Meškauskas. – Kipre mes radome Afroditės salą, kurioje, pasak legendos, ir gimė ši meilės ir grožio deivė. Jau nuo senovės žmonės traukia į tą vietą, kad atliktų paslaptingą ritualą ir užsitikrintų amžiną jaunystę. Šiuos ritualus teks išmėginti ir „9,5 savaitės” dalyvėms”.
Jau kitą savaitę tegu skamba fanfaros: visa tiesa apie tai, kas taps šou „9,5 savaitės” nugalėtojais ir visam gyvenimui pasipuoš „seksualiausio 2007-ųjų vasaros Lietuvos vaikino ir merginos” karūnomis.

„9,5 savaitės” finalas – jau nuo pirmadienio, šiokiadieniais 20.45 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.