LNK sezono naujienos – TV mugėje

„Mes labai stengėmės, kad jums šis naujas LNK sezonas būtų įspūdingas. Kiekvienais metais LNK vis pasiūlo naujienų, bet šįkart mes visiškai atsinaujinome”, – sakė LNK televizijos generalinė direktorė Zita Sarakienė, atidarydama naujojo LNK sezono TV mugę.

Pirmą kartą televizija Lietuvoje naująjį sezoną pristatė taip originaliai – naujos septynios laidos ir trečiasis „Kelio į žvaigždes” sezonas turėjo atskirus stendus „LITEXPO” parodų rūmuose, net 2600 kvadratinių metrų plote. Čia tikrai buvo galima televiziją pačiupinėti gyvai – ne veltui šio sezono LNK šūkis yra „Arčiau tavęs, arčiau širdies, arčiau žvaigždžių”.

Pirmieji šokėjų debiutai

Keliasdešimties metrų pločio šokių pakyloje ant parketo sukosi būsimieji „Šok su žvaigžde!” dalyviai. Kūdikio besilaukiančią naujojo projekto vedėją, pasaulio čempionę Editą Daniūtę publika pasitiko audringais plojimais. „Turėsiu pagimdyti tarp dviejų penktadienių. Toks šio sezono planas”, – juokėsi garsi šokėja, kurios pirmagimis turėtų atkeliauti į šį pasaulį spalį.

Ant parketo pirmąsias šokių kompozicijas parodė jau šokti pramokę dainininkas Alanas Chošnau, „Mis Lietuva 2007” Jurgita Jurkutė, atlikėja Karina iš „69 danguje”, TV laidų vedėjas Leonardas Pobedonoscevas, verslininkė Jūratė Bitinaitė ir kiti.

Broniaus la Bronjaus bučiniai

Bene svetingiausiai į savo stendą kvietė „Le Broniaus šou” kolektyvas. Bronius La Bronjus (akt. Algis Ramanauskas) darbavosi prie durų su užrašu „La vchod”, o namelio viduje tetulė Patricija (akt. Gintarė Latvėnaitė) svečius vaišino tikru prancūzišku patiekalu – keptomis varlių kojelėmis.

„Apvoliojau tešloje, daug aliejaus pyliau, negailėjau, vaišinkitės”, – neatstojo nuo lankytojų Patricija, parodai pasiūliusi ir kito prancūziško delikateso – keptų sraigių. O Sudardas Le Bronjus stende stumdė naujausią savo etno metalo grupės „Lizdeika” įrašą MC kasetėje. „Specialia kaina, tik 99.99 lito. Daugiau niekur tokių negausit”, – lankytojus įtikinėjo Sudargas.

Gražuolės šiene ir lovoje

Iš ekspedicijos kaime grįžusios merginos prie 1970 metų laidos UAZ’o mugės lankytojus vaišino lašiniais, raugintais agurkais ir… degtine. Užsigrūdinusios, pailsėjusios, „Lietuviškų grožybių” dalyvės dainininkė Mia ir manekenė Vaida Židonytė iš Milano taip nuoširdžiai atsakinėjo į klausimus apie savo įspūdžius kaime, kad atrodė, jog jos mažų mažiausiai atstovauja žemės ūkio rėmimo programą.

„Viskas buvo super. Mums net per mažai veiklos buvo, stojome vietoje į darbo biržą”, – juokėsi Mia, glostydama stende besiganiusį ožį. Tačiau laimingiausios atrodė „Olialia” mergaitės – jos dalino bučinius per specialų langelį, nes dar neįtarė, kokie neįveikiami sunkumai laukia „Lietuviškose grožybėse”. O jos jau netruks išvažiuoja į lietuvišką kaimą.

O kita gražuolė, „Playboy” žvaigždė Jurgita Tvarijonaitė ritinėjosi po didelę lovą. Ir ne viena, o su Egidijumi Stanciku. Bet ne iš malonumo, nes pagrindinis darbas buvo reklamuoti naują serialą „Saulius ir Jurga”.

Kito serialo – nuotykinio daugiaserijinio filmo „Garbės kuopa” – stendas virto poligonu su lauko virtuve, lauko dušu ir karine technika.

Muzikos niekada nebus per daug

„Kelias į žvaigždes” senieji vilkai pasiūlė mugės lankytojams pramogą – įrašyti sykiu dainą. Prie karaokė gundė Radži, Donata, Vilija, Agnė ir kitos ryškiosios keliukų žvaigždės. Maža to, renginio kulminacijoje visi išvydo naująsias, trečiojo sezono „Kelio į žvaigždes” dalyves. Jos visos sudainavo naująjį realybės šou himną „Visada dainuok”, kuris pakeis dvejus metus skambėjusį „Kovok!”, kurį atliko populiarioji grupė „Mango”.

„Kelias į žvaigždes 3” – ne vienintelė muzikinė laida per LNK naująjį sezoną. „Solo su orkestru” vedėjas Deivis mugės lankytojus pakvietė tarpusavyje pasivaržyti, sudainuoti atspėtą dainą ir pajusti naujojo muzikinio šou azarto dvasią.

Visas smulkmenas, gandus iš mugės ir užkulisius žiūrovai išvys naujoje LNK šou „Super L.T.”
Su Violeta Blėdiene ir Jogaila Morkūnu.

Septynios didžiosios naujienos – naujajame LNK sezone „Arčiau tavęs” nuo rugpjūčio 26 -osios.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.