LTV „Kapitonų mūšyje” kausis A. Petrulis ir V. Kukarėnas

Du žavūs skirtingų kartų vyrai dainomis siekia užkariauti į pinkles juos viliojančios LTV sirenos simpatijas. Šie vyrai – Vaidas Kukarėnas ir Aleksandras Petrulis, o sirena – Gabrielė Bartkutė. Nuo rugsėjo juos matysime naujoje Lietuvos televizijos muzikinėje viktorinoje „Kapitonų mūšis”.
Kapitonai Vaidas ir Aleksandras – sėkmingiausių praėjusio sezono Lietuvos televizijos projektų dalyviai. Abu – savanoriai, išdrįsę mesti iššūkį žvaigždėms. Aleksandras kartu su partnere Aurelija Čižauskaite užėmė antrąją vietą „Lietuvos dainų dešimtuke”, o Vaidas Kukarėnas su Katarina Voropaj sėkmingai pasirodė „Šokių dešimtuke”.

Todėl dabar jiems – jūra iki kelių. Abu muzikalūs, artistiški ir žiną, kaip užkariauti publikos simpatijas. Nežinia tik, ar sugebės jie apžavėti Gabrielę Bartkutę. O ši, kaip tikra senovės graikų sirena, juos dainomis–mįslėmis vilios į pakrantės uolas. Laimės tas, kurio komanda bus stipresnė ir įveiks už borto verčiančias užduotis.

Pirmuosius išlipusius į krantą pasitiks džiūgaujanti žiūrovų minia, fejerverkai ir iš sirenos į gerąją fėją virtusi Gabrielė.

Muzikos jūra ir marios dainų – jau nuo rugsėjo 3-osios per Lietuvos televiziją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.