Paskutinė išvyka prie jūros

Jurbarko vartotojų kooperatyvo „Vienybė” kolektyvui susikurta mažytė šventė – vienos dienos išvyka prie jūros į Palangą – baigėsi tragedija. Pakeliui namo įvykus avarijai, viena moteris žuvo, dar penki žmonės buvo sužeisti.

„Vakarų eksprese” jau rašėme, jog avarija įvyko penktadienio vakarą, apie 18.30 val. Keliu Klaipėda-Palanga kurorto link važiavęs septintos klasės BMW ties Kalote išlėkė į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į „VW Golf”.

Golfo vairuotojas jurbarkiškis Darius Žemaitaitis (gim. 1967 m.) bandė išvengti susidūrimo sukdamas į kelkraštį, tačiau nespėjo.

Po to, kai BMW rėžėsi į galines kairės pusės golfo dureles, abi mašinos nulėkė nuo kelio. BMW užsidegė. Jį vairavusi 32 metų kaunietė Lina Zigmantienė spėjo iššokti iš automobilio, ji atsipirko delnikaulio lūžiu.

Tuo tarpu golfo keleivė – mašinos gale sėdėjusi Aldona Mikelionienė (gim. 1947 m.) – nuo patirtų sužalojimų mirė vietoje.

Vairuotojui D. Žemaitaičiui lūžo šonkauliai, į plaučius pateko oro. Šalia žuvusiosios sėdėjusiai Stasei Čičirkienei (gim. 1950 m.) taip pat lūžo šonkauliai bei krūtinkaulis. Abu jie gydomi ligoninėje.

Dar dvi golfo keleivės – Aldona Striaukienė (gim. 1952 m.) ir Aurelija Rimeikienė (gim. 1962 m.) – po suteiktos būtinosios pagalbos išleistos gydytis į namus.

Pas Palangoje besiilsinčia šeimą važiavusi L. Zigmantienė pasakojo, kad jai kelią pastojo kone kelio viduriu važiavęs krovininis automobilis „Kamaz”. Vengdama susidūrimo, moteris pasuko į dešinę, o BMW ratams „pagavus” žvyro, mašiną sumėtė ir ji išlėkė į priešpriešinę eismo juostą.

Įvykį tiriantys Klaipėdos rajono policijos pareigūnai prašo atsiliepti avarijos liudytojus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.