Nuo šiandien „Tango TV” jungia „Aukščiausią pavarą”

Šiandien, rugpjūčio 6 dieną startuoja 6-asis „Tango TV” televizijos sezonas, kurio šūkis – „Pailsėk su „Tango TV”!

Ši televizija už savo žiūrovus padarys viską – pasiūlys jiems net keturias itin maloniai atpalaiduojančias TV naujienas, tiek pat jau pamėgtų laidų ir serialų antrųjų sezonų, gamins gardžiausius patiekalus, gelbės Visatą, siųs naujausius apdarus, prižiūrės vaikus, juokins, popins, dainas dainuos ir net pasportuos už žiūrovus – sužais futbolą, lenktyniaus bolidais, vaikščios podiumais, kad tik žiūrovai pailsėtų’85

Taigi, kad žiūrovai nepervargtų besidairydami į laikrodžius ir ieškodami TV programų, „Tango TV” jiems paruošė itin lengvai įsimenamą poilsinę šiokiadienių ir savaitgalių programą patogiausiu jiems poilsio laiku.

Nuo rugpjūčio šeštos dienos šiokiadieniais vis tuo pačiu metu – 21.30 val. – „Tango TV” rodys karščiausią sezono naujieną Lietuvos žvaigždžių realybės ir pasimatymų šou „Vieniša žvaigždė”, kuriame šmaikštusis Natas, seksualioji Nijolė Pareigytė, vienišasis gelbėtojas Gediminas Jaunius, talentingasis Vytautas Šapranauskas, nenuspėjamasis skandalų meistras Bžeskas ir kitos geidžiamiausios šalies nuotakos ir jaunikiai. Jų gerbėjai iš visos Lietuvos laiškais užplūdo kūrybinę realybės šou komandą, kad tik galėtų bent minutę pabūti su savo mylimiausiais, o jeigu laimė nusišypsos ir išvykti su jais atostogų į išsvajotąją užsienio šalį!

Iki šio naujutėlaičio realybės šou „Tango TV” žiūrovai šiokiadieniais vis tuo pačiu metu – 21.00 val. – galės linksmintis su „Vilu ir Greise”, o po realybės šou jau įprastu laiku – 22.30 val. – ir geriausiais pasaulio filmais.

Šeštadieniais vis tuo pačiu metu – 22.00 val. – „Tango TV” savo žiūrovams dovanos dar vieną naujieną – gražiausių pasaulio moterų reginį realybės šou „Topmodeliai” su supermodeliu Tyra Banks ir jos globojamų keturiolika jaunučių modelių, kurios varžysis dėl taip geidžiamo prizo: šlovės, pripažinimo, 100 000 JAV dolerių kontrakto ir galimybės priklausyti prestižinei „Ford Model” grupei. Merginos kas šeštadienį gaus vis naujų užduočių, po kurių jų laukia sėkmė, pavydas, intrigos, džiaugsmo ir nevilties ašaros’85

Iš karto po „Topmodelių” vis tuo pačiu metu – 23.00 val. – „Tango TV” žiūrovų laukia antrasis „Emmy” ir „Auksiniu gaubliu” įvertinto ironiškojo serialo „Biuras” su kino superhito „Briusas visagalis” aktoriumi „Auksinio gaublio” laureatu Steve Carellu sezonas.

Sekmadienio rytais vis tuo pačiu metu – 11.00 val. ir 11.30 val. – „Tango TV” žiūrovus žadins antrieji „Oliverio šou” ir „Mados reido” sezonai: gardžiausi pusryčiai su vienu talentingiausių pasaulio kulinarų Jamie Oliveriu ir dienos mada su stilingiausiu Lietuvos stilistu Mantu Petruškevičiumi.

Vakariniam poilsiui „Tango TV” sekmadieniais vis tuo pačiu metu – 22.00 val. – žiūrovus kvies įjungti „Aukščiausią pavarą” – BBC komandos rengiamą geriausią pasaulyje laidą apie prabangiausius ir greičiausius pasaulio automobilius, kuriuos aplenkti – žiūrimumu – galės gal tik „Šeimos bičas” – visame pasaulyje kultinė animacinė komedija suaugusiems, kuri pagaliau atkeliavo ir į Lietuvą ir bus rodoma sekmadieniais 23.00 val.! „Tango TV” savaitgalio vakarus vis tuo pačiu metu – 23.30 val. – užbaigs naujausios ir erotiškiausios TV žurnalo „Playboy” merginos.

Savaitgaliais žiūrovai galės mėgautis ir tokiomis poilsinėmis TV naujienomis kaip realybės šou „Auklė skuba į pagalbą!”, naujutėlaičiu labai populiaraus legendinio serialo „Žavūs ir drąsūs” tęsiniu, kuriame kažkada pamiltų herojų gyvenimai po 10-ies metų, veiksmo serialu „Žvaigždžių vartai” ir tarptautiniu muzikos talentų konkursu „Naujoji banga 2007”.

Be šių smagių ir poilsinių naujienų naujajame „Tango TV” sezone žiūrovai pamatys ir jau pamėgtus serialus, tokius kaip „Moterų pasaulis”, „Septintas dangus” ir „Gimusi tapti žvaigžde”, teleromanu „Meilės sūkury”, realybės šou – „Namas 2”, „Ekstremalūs namų pokyčiai” ir kitais projektais.

O taip pat naujame poilsiniame „Tango TV” sezone bus gausu ir sporto transliacijų – televizija žiūrovus kvies aktyviai ilsėtis su „Formulės 1” profesionalais, UEFA žvaigždėmis ir Edinburgo „Hearts” žaidėjais bei sirgaliais.

Pailsėk su „Tango TV” nuo rugpjūčio 6 dienos!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.