„Saulius ir Jurga” apie gyvenimą pasakos su šypsena

Naujajame sezone LNK siūlo staigmeną – dar vieną naują lietuvišką serialą! Netrukus žiūrovai išvys aktorinį seksualiosios Jurgos Tvarijonaitės debiutą linksmame ir atvirumu žavinčiame seriale „Saulius ir Jurga”.

Žiūrovai galės gardžiai pasijuokti, stebėdami neįveikiamus skirtumus tarp vyrų ir moterų ir dar kartą įsitikinti, kad skirtingų lyčių atstovai kilę iš skirtingų planetų…

Kiekviena diena tarp dviejų, kartu gyvenančių, žmonių gali pavirsti drama. Slapti troškimai, neišsipildę lūkesčiai, pavydas ir dažnai meilę užmušanti kasdienė buitis.

Tačiau serialas „Saulius ir Jurga” į dviejų žmonių santykius žvelgia su sveiku humoru ir kasdienės situacijos lengvai pavirsta nesibaigiančia komedija. Serialo veiksmas sukasi apie Saulių ir Jurgą – tipišką šių laikų porelę, septynerius metus gyvenančią kartu nesusituokus.

Išsvajotoji partnerystė

J. Tvarijonaitės įkūnytoji Jurga yra visiškai įsimylėjusi savo Saulių ir džiaugiasi partneryste, apie kokią visada svajojo.

Ji žino kaip elgtis su savo vyru ir retkarčiais pasitelkusi savo moterišką žavesį įkalba jį pasakyti, kad jis pasirinko ir myli tiktai ją! Tai – moteris, kuri rūpinasi savo karjera, tačiau labiausiai nori būti mylima.

Jurga trokšta, kad tikrovėje viskas būtų „kaip matė filmuose”. Labiausiai ją baugina senėjimas ir jos biologinio laikrodžio tiksėjimas. Tai – dalykai, apie kuriuos ji dažnai susimąsto ir kurie ją verčia nerimauti, nes ji nori turėti vaikų.

Jis – protingas, žavus, mėgstantis pasišaipyto ir pajuokauti su savo draugais. Jam patinka tikėti, jog jis yra viengungis, tačiau, jei sąžiningai, labiausiai jis mėgsta grįžti namo į šiltą lovą, kur jo laukia moteris. Tačiau jis jokiu būdu negali apie tai prisipažinti savo draugams.

Saulius – nerūpestingas ir džiaugiasi gyvenimu, tačiau tik tol, kol nepasipainioja jo uošvienė. Jis visai nesuinteresuotas vaizduoti pareigingą žentą. Būdamas praktiškas, dėl bet kokių pasikeitimų jis jaučiasi nejaukiai ir negali suprasti, kodėl jo mergina žūtbūt nori turėti vaikų. Saulius mano, kad jo ir Jurgos tarpusavio santykiai ir taip puikūs.

Kieto vyruko įvaizdis retkarčiais dingsta, kai Saulius rodo savo meilę Jurgai arba kai pasimeta, likęs be jos. Lygiai taip pat kaip ir ji nerimauja dėl jo flirto su kita moterimi, jis taip pat nuogąstauja, kad ji nepaliktų jo dėl kito. Saulius žino, kad „sučiupo” gerą moterį ir nenorėtų jos prarasti.

Ieškojo ilgai

„Just TV” prodiuseris Justinas Milušauskas šiam serialui pagrindinių aktorių ieškojo beveik metus.

Televizijos żiūrovams jau gerai pažįstama J. Tvarijonaitė puikiai pasirodė aktorių atrankoje, o jos partnerio Sauliaus vaidmenį kurs populiarus Kauno dramos teatro aktorius Egidijus Stancikas. Serialą režisuoja pastaruoju metu daugiausia Latvijoje kuriantis lietuvis teatro režisierius Rolandas Atkočiūnas.

Pagrindinė serialo herojė Jurgita Tvarijonaitė tikino, kad į „Jurgą ir Saulių” iniciatyviai pati nesiveržė, o buvo pakviesta prodiuserių.

„Manau, kad tam įtakos turėjo mano panašumas su serialo heroje. Mūsų situacijos yra artimos – juk ir aš esu šiuolaikiška, madinga, gyvenanti nesusituokusi, noriu turėti vaikų”, – vardijo J. Tvarijonaitė.

Ji prisimena, kad vaikystėje anaiptol negalvojo apie aktorės karjerą kaip daugelis mažų mergaičių.

„Svajojau tapti mokytoja, nes rašiau be klaidų ir mėgau lietuvių kalbą. Po mokyklos baigimo norėjau stotį į aktorinį, bet mama neleido, sakydama, kad tai nėra specialybė, iš kurios galima pragyventi”, – pasakojo naujai iškepta aktorė.

Nors darbas televizijoje niekada nebuvo J. Tvarijonaitės svajonė, ji pripažįsta jautusi intuicijos balsą, jog vieną dieną išauš toks rytas, kai ji paklius į televizoriaus ekraną.

„Prieš eidama į projektą „XXL” ilgai svarsčiau, ar verta. Šįkart, pakviesta į serialo „Saulius ir Jurga” filmavimą nedvejojau nei minutės. Patiko scenarijus. Jis toks artimas mūsų gyvenimams, tačiau, kita vertus, į jį stengiamasi žiūrėti kiek kitu kampu – per humoro prizmę”, – sakė seksualioji blondinė, kuri tvirtina, kad visos jos svajonės pildosi vos jai ko nors užsimanius.

Giria draugai ir kolegos

Draugai merginą vadina apsigimusia aktore, nors specialaus pasirengimo ji ir neturi.

„Man ir pačiai keista, kad filmavimo metu nėra jokios įtampos, streso ir viskas vyksta lengvai bei sklandžiai. Jaučiuosi puikiai”, – tikino pokalbininkė, kurią sunkiai pagavome telefonu – filmavimai vyksta nuo ryto iki vakaro.

Staiga į pokalbį įsiterpęs kartu mašina važiavęs Jurgitos kolega iš projekto „XXL” Marius Gelažnikas gyrė debiutuojančią aktorę už jos kruopštumą, pasišventimą bei kantrybę.

„Pirmieji jos bandymai filmuotis iš tiesų pavykę. Kaip viskas vyks vėliau, pamatysime. Ji juk ir pakviesta buvo todėl, kad puikiai tiko scenarijui. Kol kas Jurgita laikosi nuostabiai. Iš jos liejasi meilė ir gyvenimo džiaugsmas”, – pagyrų negailėjo M. Gelažnikas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.