Egipto Hurgados oro uoste susimušė iš atostogų grįžtantys rusai ir italai

Maršrutu Hurgada-Maskva skridusio lėktuvo, kurio pakilimas buvo atidėtas daugiau nei dešimčiai valandų, keleiviai sekmadienį ryte Egipto Hurgados oro uoste surengė piketą, neleisdami įlaipinti į Boloniją skrendančių italų.
Kaip pranešė įvykių dalyvis, Rusijos ir Italijos turistai susikibo nejuokais. Ar yra nukentėjusiųjų, nepranešama.

Pasak vieno Rusijos piliečio, incidentas kilo tuomet, kai grupė tautiečių, pasipiktinusių reiso į Maskvą atidėliojimu, pastojo kelią Italijos turistams, susiruošusiems grįžti į tėvynę.

„Praradę viltį išgirsti apie vėlavimo priežastis ir pasipiktinę kompanijos „Transaero” ir turistinės firmos darbuotojų neveiklumu, žmonės surengė piketą paskelbus įlaipinimą į lėktuvą, skrendantį maršrutu Hurgada-Bolonija, išprovokavusį keleivių iš Rusijos ir Italijos kivirčą”, – pranešė pašnekovas.

Pasak jo, reisas į Maskvą, 7 val. (6 val. Lietuvos laiku) duomenimis, vėlavo 10 valandų.

„Tai „Boeing-747″, beveik 420 keleivių, tarp jų daug vaikų, ir daugiau kaip 10 valandų – nei viešbučio, nei jokių paaiškinimų, jokių kontaktų su žmonėmis”, – pažymėjo keleivis.

Turistai piktinosi, kad jų ne tik neapgyvendino viešbutyje, bet ir niekas net nebandė pasikalbėti ir ką nors paaiškinti.

Paskutiniais duomenimis, reisas buvo atidėtas dėl lėktuvo techninių gedimų, dabar dalis keleivių jau įkurdinta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Pasaulyje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.