„Nusivylusi namų šeimininkė” E. Longoria – nauja geriausia V. Beckham draugė?

Jos to paties amžiaus – Victoria Beckham 33-ejų, Eva Longoria 32-ejų, jųdviejų vyrai – vieni garsiausių planetos sportininkų – Davidas Beckhamas ir Tony Parkeris, jos abi pamišusios dėl apsipirkinėjimo, yra itin savarankiškos ir mėgaujasi paparacių ir žurnalistų dėmesiu, tuo tarpu buvusiai V. Beckam geriausiai draugei aktorei Katie Holms vos 28-eri, ji užspausta scientologo vyro aktoriaus Tomo Cruise, į parduotuves vaikšto vos kartą per du mėnesius ir vengia interviu bei vietų, kuriose gausu paparacių.
Apie šiuos žvaigždžių skirtumus ir panašumus užsienio spauda ėmė mirgėti straipsniais po to, kai V. Beckham ir „Nusivylusi namų šeimininkė” E. Longoria liepos pabaigoje buvo pastebėtos smagiai plepančios ir gurkšnojančios šampaną VIP ložėje pirmajame V. Beckhamo komandos „Galaxy” žaidime. Tuo tarpu Keitė su dukrele Suri tik stebėjo žaidimą.
Vėliau T. Cruise ir Willo Smitho šeimų surengtame vakarėlyje Beckhamų į JAV atvykimo proga V. Beckham užfiksuota nuolat bendraujanti tik su E. Longoria. Keitė visą vakarėlį vėl leido tik su dukrele ir kitais vakarėlio svečiais.
Rytą po vakarėlio Beckhamus paparaciai užklupo prabangiai priešpiečiaujančius tik su nauja geriausia drauge E. Longoria. Pasak šaltinių, trijulė labai smagiai leido laiką, taip, kaip paprastai daro geriausi draugai. Holivude bemat pasklido gandas, ar tik nebus V. Beckham pasinaudojusi vargšele Katie, kad patektų į Holivudo elitą?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.