Talentingojo „Tango TV” kulinaro J. Oliverio karjeros dešimtmečiui – Discovery šou!

Talentingajam Didžiosios Britanijos kulinarui Jamie Oliveriui, kurio šou Lietuvoje ir naująjį sezoną nuo rugpjūčio 6 dienos rodys „Tango TV”, vos 32-eji ir jis jau gali džiaugtis kone sėkmingiausia virtuvės šefo karjera ne tik savo šalyje, o ir visame pasaulyje.
J. Oliverio karjeros dešimtmečiui pažymėti kelionių ir gyvenimo būdo televizija Discovery Travel & Living nusprendė sukurti išskirtinį šio kulinarijos talento ir revoliucionieriaus šou, kuriame J. Oliveris ne tik dalinsis virtuvės paslaptimis, o ir įsileis žiūrovus į iki šiol itin kruopščiai slėptą vietą – savo sodybą su nuostabiu jo paties auginamų daržovių ir prieskonių pilnu daržu.
„Manau, kad žmonės vis labiau ima domėtis iš kur ant jų stalo atkeliauja produktai. Daugelis ima pavargti nuo masinės gamybos ir galvoja užsiauginti ką nors savą, kad ir prieskonius ant palangės. Maisto gaminimas iš savų užaugintų produktų, kuriuos tik ką šviežutėlius nuskynei ir parsinešei iš savo daržo, gali būti iš tiesų įspūdingas kaip ir sėdėjimas prie vieno stalo su geriausiais draugais ir gardžia vakariene”, – šypsosi pirmąkart į savo namus TV žiūrovus įsileidžiantis J. Oliveris.
Kiekviena Discovery Travel & Living sukurta J. Oliverio kulinarijos dešimtmečio laida bus skirta vienam paprastam ir kartu ypatingam produktui, tam, kuris suteikia energijos, gerų emocijų, galybę vitaminų kasdieninės rutinos išvargintam kūnui.
„Kas mane įkvepia maisto gamybai? Stebėjimas kaip tie produktai auga”, – šypsosi J. Oliveris, kuris virtuvėje garsėja ir spontaniškumu. „Tiesa, kol kas negaliu būti tikras, kad viskas pavyks puikiai, nes dar turiu patikrinti, kaip auga mano morkos darželyje ir ar jau jos tinkamos gamybai.”
Discovery Travel & Living komanda, kuri jau nufilmavo keletą išskirtinių šio šou laidų sako, jog J. Oliverio kulinarinę laidą galės žiūrėti tie, kurie ypač domisi naujais sveikais receptais, tie, kuriems tiesiog smagu žiūrėti į gražią gamtą ir tie, kurie širdies gilumoje svajoja pakapstyti rankomis žemę ir pasisodinti kažką savo.
Kulinarinis Jamie Oliverio šou – sekmadieniais 11.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.