„Porto” įsigijo argentinietį

Portugalijos čempionas „Porto” klubas iš Bueno Airių „River Plate” klubo už 4 milijonų eurų sumą įsigijo puolėją Ernesto Farias ir su juo pasirašė ketverių metų kontraktą.

27 metų argentinietis buvo siejamas su Meksikos „Toluca” klubu, tačiau pats žaidėjas nusprendė sugrįžti į Europą, kur jis žada įrodyti savo gimtojoje Argentinoje susikurtą didžiulę reputaciją.

„Tai viena iš didžiausių akimirkų mano gyvenime,”- sakė E.Farias. „Aš prisijungiau prie labai didelio klubo ir turiu pagaliau įmušti savo pirmąjį įvartį žaidžiant Europoje. Aš visas aukosiuosi „Porto” klubui ir sieksiu mušti įvarčius, ką ir turi daryti kiekvienas puolėjas.”

E.Farias yra antras pagal rezultatyvumą puolėjas Argentinos futbol – jis įmušė net 125 įvarčius. Jį lenkia tik „Boca Juniors” puolėjas Martinas Palermo, kuris žaidė kelis metus Ispanijoje.

E.Farias pradėjo savo karjerą gimtajame „Estudiantes” klube, kur per septynis praleistus sezonus įmušė beveik 100 įvarčių.

2004 metais jis norėjo išbandyti jėgas Europoje ir perėjo į „Palermo” klubą, bet ten jis per 13 mačų nesugebėjo pasižymėti nei karto

Ilgai neužsibuvęs Italijoje žaidėjas sugrįžo į Argentiną, šį kartą į „River Plate” klubą, kuriame per tris praleistus sezonus pelnė 35 įvarčius.

Priminsime, kad „Porto” iškovojęs Portugalijos lygos auksą automatiškai pateko į Čempionų lygos grupės varžybas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.