B.Kalou rungtyniaus „Lens” klube

Dramblio Kaulo Kranto nacionalinės rinktinės saugas Bonaventure`as Kalou (Bonaventure Kalou) iš Prancūzijos „Ligue 1” čempionato sostinės „PSG” klubo už maždaug 1.5 milijonų eurų sumą persikėlė į „Lens” vienuolikę ir su ja pasirašė trejų metų kontraktą, galiosiantį iki 2010-ųjų metų.

29-erių metų futbolininkas, kuris yra Londono „Chelsea” klubui atstovaujančio Salomono Kalou (Salomon Kalou) vyresnysis brolis, šią vasarą buvo siejamas su perėjimu į Anglijos „Premier” lygos „Portsmouth” klubą bei į Prancūzijos bronzos medalininkų „Toulouse” ekipą.

Buvęs Olandijos „Eredivisie” pirmenybių Roterdamo „Feyenoord” klubo žaidėjas rungtyniaudamas „Lens” gretose vėl kartu dirbs su treneriu Guyi Rouxu, su kuriuo nuo 2003-iųjų metų dirbo kitame šios šalies „Auxerre” klube.

B.Kalou „Feyenoord” ekipoje praleido šešerius metus, bet perėjęs į „Auxerre” jis du kartus laimėjo Prancūzijos Taurę, o 2006 metais persikėlė į sostinės „PSG” klubą.

Dramblio Kaulo Kranto nacionalinėje rinktinėje jis per 51-erias rungtynes sugebėjo įmušti 12 įvarčių bei taip pat buvo įtrauktas į komandos sudėtį praėjusią vasarą Vokietijoje vykusiame Pasaulio čempionate.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.