Terasos kino seansai Kaune

Liepos 18 d. Pizza Jazz restorane Taikos pr., Kaune įvyks pirmasis Terasos kino seansas.
Pizza Jazz pirmą kartą Lietuvoje rengia Terasos kiną ir startuos rodydami filmą „Paryžiau, myliu tave”.

„Terasos kinas labai populiarus Prancūzijoje. Kanuose filmai žiūrimi ant jūros kranto, kur visi jaukiai įsitaisę šezlonguose ir apsigaubę pledais,” – pasakoja kino ekspertė Lolita Sutkaitienė. „Aš nuoširdžiai džiaugiuosi, kad kino tradicijas kuria ir puoselėja „Pizza Jazz” Kaune.”

Lolita Sutkaitienė ir padėjo atrinkti filmus Terasos kinui. Šio projekto metu bus parodyta 19 filmų. Vakarai turės savo pavadinimus – prancūzų kinas, kino meistrų kūriniai, kino gurmanai ir oskarų laureatai.

Terasos kino pirmasis filmas – „Paryžiau, myliu Tave”. Tai 19 trumpų įdomių istorijų apie paryžiečių gyvenimą, nuotaikas ir būdą.

Terasos kinui pasirinkta atoki nuo miesto šurmulio vieta, vakarais čia lengva prisiparkuoti. Kol tėvai žiūrės filmą, vaikai galės linksmintis žaidimų aikštelėje. Vieni filmus žiūrės iš terasos, kiti galės sėdėti ant pievelės arba kėdžių.

Kauniečiai ir miesto svečiai Terasos kiną galės lankyti kiekvieną trečiadienį ir ketvirtadienį nuo 21 val. iki 23 val. liepos-rugsėjo mėnesiais ir žiūrėti filmus dovanai.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

1 atsiliepimas į "Terasos kino seansai Kaune"

  1. geta

    Galetu ir pastoviai vasara kur nors Kaune tokiu budu kinus rodyti.Labai fainai…

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.