Kėdę nukniaukė visų akivaizdoje

Vakar iš Vieno Vilniaus restorano trys apsukrūs vyrukai išsinešė 202 kilogramus sveriančią vertingą kėdę. Tai jie padarė restorano svečių ir personalo akivaizdoje.

Užvakar apie 19 valandą į „Čili kaimo” restoraną, įsikūrusį Gedimino prospekto pradžioje, užėjo trys augaloti jaunuoliai. Restoranas tuo metu buvo pilnas lankytojų. Vienas atėjusiųjų barmenui paaiškino, kad jiems reikią paimti kėdę. Ji būsianti nuvežta į kitą „Čili kaimą” Vokiečių gatvėje. Jaunuolis patikino, kad su administracija viskas iš anksto susitarta.

Kėdę jie visi trys sukibę kaipmat išnešė. Niekas iš restorano personalo nematė, kuo jie buvo atvažiavę, nes restoranas yra pusrūsyje, jame nėra langų. Tačiau abejotina, kad tokį svorį jie būtų patys tempę.

Šįryt atėjusi į darbą restorano direktorė Skirmantė Toleikienė pasigedo unikalios kėdės. Ji LŽ sakė apskambinusi visus „Čili kaimo” restoranus, tačiau kėdės niekur nėra ir niekas dėl jos pervežimo nesitarė.

„Čili kaimo” direktorė LŽ sakė, kad vagystė įvyko dėl vadybininkės neapsižiūrėjimo. „Viskas įvyko dėl to, kad vadybininkė patingėjo paskambinti, – sakė S.Toleikienė. – Kokią nuobaudą jai skirsime, dar nenuspręsta. Nenorėčiau to komentuoti.” Kol kas direktorė į policiją nesikreipė, nes tikisi, kad kas nors praneš apie vogtą kėdę. Galbūt tai tebuvęs kvailas pokštas, mano ji.

Unikali kėdė prieš metus buvo padovanota Lietuvos galiūnui Žydrūnui Savickui. Tai buvo tarsi jo asmeninė kėdė „Čili kaime”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.