Haris Poteris vėl žadina aistras

Klaipėdiečiai eilėse dėl bilietų į pasaulyje naują ažiotažo bangą sukėlusio filmo „Haris Poteris ir Fenikso brolija” premjerą nesistumdo, tačiau jie tirpte tirpsta.

Taip dienraščiui sakė „Akropolyje” įsikūrusio kino centro „Cinamon” rinkodaros vadybininkė Jolita Valaikaitė.

Į išankstinį seansą didžiojoje salėje su 433 vietų vakar iki pietų buvo parduotas 221 bilietas, dar dalis jų rezervuota, todėl buvo likę tik 50-60 bilietų.

„Skirtingai nei kituose miestuose, uostamiestyje žiūrovai bilietus perka paskutinę minutę. Todėl faktas, kad premjerinių „Hario Poterio ir Fenikso brolijos” bilietų likę nedaug, leidžia manyti, kad šis kino filmas dar neparodytas jau sukėlė tam tikrą ažiotažą”, – sakė J. Valaikaitė.

Anot jos, ne mažiau sulaukiama ir skambučių dėl šios premjeros. Po išankstinio seanso filmas apie vaikų ir suaugusiųjų pamėgtą burtininką „Cinamone” bus rodomas tik po savaitės.

Tirpsta bilietai ir kituose miestuose. Pavyzdžiui, Vilniaus kino teatre „Forum Cinemas” į liepos 15-ąją rengiamą šios premjeros išankstinį seansą bilietų beveik nebėra – visi rezervuoti. Panašiai yra ir Kaune. Kiek mažiau „Haris Poteris ir Fenikso brolija” laukiamas Panevėžyje bei Šiauliuose.

Panevėžio kino teatre „Garsas” premjera planuojama tik rugpjūčio 30 dieną, o Šiaulių „Saulės” kino teatre į liepos 18 dieną planuojamą išankstinį seansą nupirkta vos trečdalis bilietų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.