Magišką penktadienį – šokiai laivo denyje

Liepos 13 d. 20 val. nuo Klaipėdos kruizinių laivų terminalo Juodkrantės link pajudės prabangus pramoginis laivas „Venus S”. Jo denyje šėls 200 „klubinėtojų” ir didžėjų komandos „RyRalio” gerbėjų.

„RyRalio” narys Lauris Lee pasakojo, kad kelionė laivu, kuris prieš kelis mėnesius buvo atgabentas iš Turkijos kurorto Marmario ir pritaikytas prabangioms kelionėms, jam primins atostogas saulėtoje Viduržemio jūros pakrantėje.

Visos Europos jaunimo pamėgtame Marmaryje, kuris dažnai vadinamas Artimųjų Rytų Ibisa, tokių laivų – begalė. „Pramoginiai laivai ten – tarsi šiltos vasaros ir puikių atostogų pranašai. Todėl ir mes tikimės, kad oras Baltijos pakrantėje bus toks pat šiltas kaip Turkijoje, o puikiomis emocijomis žadame pasirūpinti mes patys”, – tikina „RyRalio” narys Lauris Lee.

„RyRalio” ne pirmą kartą groja vakarėliuose, paženklintuose išskirtinumo ženklu. Po neseniai įvykusio visus sužavėjusio prancūziško stiliaus vakarėlio prabangioje Klaipėdos vyninėje „RyRalio” bandys kaitinti publiką kitoje neįprastoje erdvėje. „Esu ne kartą dalyvavęs vakarėliuose ant vandens – tai nepakartojama”, – įspūdžiais dalijosi Lauris Lee.

Laivas „Venus S”, kurio denyje elektroninės muzikos vakarėlis vyks pirmą kartą, Kuršių mariomis plaukios iki 2 val. nakties. Vakare jis trumpam prisišvartuos Juodkrantės prieplaukoje ir pradžiugins elektroninės muzikos mėgėjus, šį penktadienį poilsiausiančius Nidoje, Juodkrantėje, Preiloje ar kuriame kitame marių pakrantės miestelyje.

Jūros druska kvepėsiančiame vakarėlyje galės dalyvauti tik pora šimtų svečių – lygiai tiek, kiek telpa „Venus S” denyje ir restorane.

„RyRalio” duetas vakarėlius rengia ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų. Nuo 2002-ųjų kolektyvas yra surengęs pasirodymų Didžiojoje Britanijoje, Islandijoje, Švedijoje, Danijoje, Austrijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Latvijoje, Lenkijoje bei kituose pasaulio miestuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.