V.Bulotas: Maskvos „Dinamo” klubas – tik vienas iš variantų, kur žais R.Javtokas

Panašu, kad 27 metų 211 cm ūgio Roberto Javtoko ateitimi rimtai susirūpino ne tik Lietuvos, tačiau ir Rusijos bei Graikijos žiniasklaida. Krepsinis.net gavo laišką, kuriame rašoma, jog Eurolygos ir Graikijos pirmenybių nugalėtoju tapęs Atėnų „Panathinaikos” vidurio puolėjas kitą sezoną žais Maskvos „Dinamo” ekipoje.

Primename, kad prieš kelias dienas Graikijos spauda pranešė, kad Atėnų ekipa su aukštaūgiu stengiasi nutraukti kontraktą, tačiau lietuvis nori už tai gauti kuo didesnę kompensaciją.

Tuo tarpu Maskvos „Dinamo” klubas, kurio pagrindinis vidurio puolėjas Lazaros Papadopoulos turėtų išvykti į Madrido „Real” komandą, tariasi su R.Javtoku. Manoma, jog jau artimiausiu metu „Dinamo” komanda oficialiai paprašys „Panathinaikos” komandos nutraukti sutartį su lietuviu.

Graikų žiniasklaidos nuomone, šį tarpsezonį Rusijos komandos ir toliau įrodinėja, kad visi jų norai tampa realybe. Klausimas tik vienas, kiek tai kainuos pinigų.

Krepsinis.net pakalbino R.Javtoko rungtyniavimo klausimais besirūpinančios „Interperformances” agentūros atstovą Lietuvoje Virginijų Bulotą. „Informacija nėra tikra, – sakė V.Bulotas. – „Dinamo” klubas yra tik vienas iš variantų. Yra ir kitų pasiūlymų.”

Paklaustas, ar tiesa, jog R.Javtokas nori palikti „Panathinaikos” komandą, V.Bulotas teigė, jog Lietuvos krepšininkas nesiruošia dar vieną sezoną sėdėti ant atsarginių žaidėjų suolelio. „Viskas priklauso nuo to, kokia bus „Panathinaikos” ekipos sudėtis kitam sezonui. Šiuo metu atrodo, kad lietuviui ir vėl neliks žaidybinio laiko, o sėdėti ant suolelio dėl pinigų yra nelogiška,” – sakė V.Bulotas.

„Nors šiai dienai Robertas turi kontraktą su „Panathinaikos” komanda, labai realu, jog jis paliks Eurolygos čempionų klubą. Ar vidurio puolėjas tęs karjerą Rusijos komandoje – neaišku. Krepšininkas teikia prioritetus kitoms šalims,” – pasakojo „Interperformances” atstovas.

V.Buloto paklausėme, ar R.Javtokas nesulaukė Lietuvos komandų pasiūlymų. „Lietuvos komandos nesidomi Robertu, todėl tokių svarstymų nėra. Jeigu turėtume oficialių pasiūlymų, galėtume apie tai mąstyti,” – sakė V.Bulotas.

Praėjusį sezoną R.Javtokas vidutiniškai Eurolygos varžybose aikštėje praleisdavo vos 9 minutes per kurias pelnydavo 2,6 taško ir atkovodavo 0,5 kamuolio.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.